Дежа вю - принц Хари кара с бясна скорост, за да избяга от папараци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:24 / 26.04.2005
1075
Британското кралско семейство обвини журналисти и фотографи, че са изложили на риск безопасността на по-малкия син на принц Чарлс и покойната принцеса Даяна - принц Хари. Представители на Бъкингамския дворец заяви, че фотографите са изложили на риск Хари като са преследвали колата му, за да го снимат докато е бил на почивка в Ботсуана и са го принудили да кара с висока скорост, предаде Би Би Си. Съветници на принца са се свързали с два вестника с оплакването, че фотографите са виновни за рискованото шофиране на Хари, защото са преследвали колата му.
Кодексът за поведение на британската комисия за оплаквания срещу медиите бе пренаписан в частта си за правото на личен живот и недопускане на тормоз и преследване след смъртта на майката на принц Хари, принцесата на Уелс Даяна, която загина при автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрители: Ясно е, че е нагласено, но този път прекалихте много
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).