Диляна Попова вече е сама?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:12
1528
"Не говоря за личния си живот. Никога не съм говорила и никога няма да говоря с кого се събирам и с кого се разделям“, сподели актрисата Диляна Попова.

Красивата артистка беше потърсена за отговор покрай все по-упоритите напоследък слухове,  че е разделена с последната си изгора, ресторантьора Лъчезар Захариев.

Причините за пораждане на съмненията, че  връзката им вече не съществува, са няколко.

Първата е, че двойката не е забелязвана заедно на обществено място от много дълго време. Втората е, че колата на Захариев от месеци я няма пред входа на топ модел ката, където преди това беше всеки ден.

Почти веднага след като се прибра от Филипините за снимките за "Островът на 100-те гривни“, Попова направи пътешествие до остров Мадейра, Португалия, но с женска компания и сина си. 

"Направихме си женско пътуване. Борил беше единственият мъж в групата. Той е огромен фен на Роналдо и за неговия рожден ден решихме да отидем в родината на легендарния футболист. Посетихме хотела му, музея му, както и емблематичния стадион. Гледките бяха просто прекрасни“, разказа впечатленията си бившата на Асен Блатечки.

Диляна обикновено ходи на почивка с половинката. За последно беше със Захариев през март, когато отидоха в Коста Рика. Там хубавицата и избраникът й бяха заедно с друга звездна двойка Владо Караджов от предишния сезон на "Бригада Нов дом“ и неговата приятелка.

Лъчезар Захариев е представител на Българската асоциация на заведенията и собственик на някои от най-големите барове по нашето Черноморие, финансово стабилен, но и шегаджия - всичко, от което има нужда актрисата, но уви, нещата с Диляна явно не са съвсем наред, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2175):
03.10.2024 Татяна се показа в доста стряскащ вид
03.10.2024 Непоказвани кадри на щура звездна сватба
03.10.2024 Неделя Щонова с нов проект, тръгва от врата на врата
03.10.2024 Пазят записи от сеансите на Ванга
03.10.2024 Дъщерята на Гала стяга куфара за болницата
03.10.2024 След като се размина разводът, Мария Игнатова спря алкохола на Нойзи
Още новини от Любопитни новини:
Да пием ли вода, докато се храним?
Защо Рената от "Островът на 100-те гривни" изглежда все едно има ...
Тони Димитрова с емоционален пост за Левон Манукян
Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, вли...
Трикове за блестяща баня
Певицата с един от най-завладяващите български гласове ще се изпр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).