Днес става на 57 години. Малцина знаят истинските му имена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 11.08.2024
121874
Роден е на 11 август 1967 г. в Силистра. Завършва НАТФИЗ със специалност "Актьорско майсторство“ за драматичен театър в класа на проф. Стефан Данаилов през 1992 г., след което учи и кинорежисура при Христо Христов, но не завършва. Известен е като един от най-заклетите привърженици на Левски (София).

В началото на 90-те години на 20-и век е поканен от Нидал Алгафари да се присъедини към новопоявилото се студентско предаване "Ку-ку“ и започва да прави първите комедийни скечове в него.

Един от образите в които се превъплъщава, е далавераджията Влади Въргала от "Магурата“. Впоследствие е поканен от Нери Терзиева да прави собствено шоу по Ефир 2, което е кръстено "Коктейлите на Влади“. Тогава Карамфилов напуска "Ку-ку“, но актьорите от двете предавания си гостуват.

През 2011 г. е премиерата на филма му Операция "Шменти капели“, който той прави по своята пиеса "BG-WC – Моят дом е моята крепост“.

Владислав Карамфилов е и автор, режисьор и изпълнител на главната роля във филма "Пантуди“. Продуцира музикалната група съставена от (по-късно вече бивши) затворници "Отряд 13“.

Честит рожден ден на Влади Въргала!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Връхлита ни мощна магнитна буря
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).