ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днешният ден има огромна преобразуваща и съзидателна сила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 07.12.2023Коментари (0)1430
©
Луната е в намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36 ч. на 9 декември

Дни на хармония и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Подходящо: за почистване на порите и ремоделиране на кожата. Пилинг: механичен, ретинол, лазер, ултразвук. Епилация, депилация. Педикюр, маникюр.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:40 ч. на 7 декември до 02:43 ч. на 8 декември

Символи на деня: мечка, Шива. Това е ден за всички, които са отлагали нещата известно време. Днес най-накрая можете да станете и да свършите работа за една седмица за един ден. Този тип човек напомня на мечка, която след период на дълъг зимен сън се събужда и може да мести планини.

Камъни на деня: син нефрит, цитрин, малахит, черен яспис, тюркоаз, обсидиан.

Основни характеристики 24-ти лунен ден е ден на мъжката енергия. През този период почти никога не следваме зова на сърцето, а вместо това сме управлявани от разума. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не успяват да се справят с тази мощна енергия. В известен смисъл това е ден, в който си поемаме глътка въздух след агресията на миналите дни.

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото.

24-ти лунен ден е благоприятен ден за творчество, особено за създаване на произведения на изкуството и представянето им пред света. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Между другото, ако вчера сте успели да се скарате с някого, днес е добър ден да се опитате да направите крачка към помирението или поне да поднесете заслужено извинение. Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания, пише "Факти".

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Един от кристалите на деня е малахит. Абсорбира отрицателната енергия, предпазва от замърсяване (енергийно и физическо), предпазва от инциденти, облекчава страховете, свързани с пътуването. Предлага защита по време на пътуване със самолет. Носете малък кристал в ръчен багаж, дамска чанта или дори в джоба си, когато летите. Може да се носи върху или близо до сърдечната чакра, като колие или гривна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: