ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Доналд Тръмп - как ще се отрази неговата подкрепа върху цената на криптовалутите?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 30.07.2024Коментари (0)3521
©
Преди няколко дни бившият президент (и настоящ кандидат на Републиканците) Доналд Тръмп изнесе реч на конференцията Bitcoin 2024 в Нашвил, Тенеси. Това беше първото му публично изказване, фокусирано върху криптовалутите. 

В речта си Тръмп очерта няколко предложения, свързани с криптовалутите, включително:

1. Смяна на ръководството на Комисията по ценни книжа и борси (SEC)

2. Създаване на стратегически резерв от биткойни

3. Формиране на работна група за криптовалути

4. Прекратяване на определени банкови регулации

5. Преразглеждане на данъчното облагане на криптовалутните печалби

6. Разглеждане на случая на Рос Улбрихт

Речта предизвика разнообразни реакции. Някои участници я приветстваха като исторически момент за приемането на криптовалутите, докато други изразиха скептицизъм относно дълбочината на разбирането на Тръмп за технологията.

За сравнение, други политически фигури като Робърт Кенеди-младши също са изразявали подкрепа за криптовалутите. Кенеди е предложил значителни инвестиции в биткойн, ако бъде избран.

Речта на Тръмп предизвика краткосрочни колебания в цената на Биткойна, което е обичайно за значими новини в крипто сферата.

Някои анализатори отбелязват, че подкрепата за криптовалутите изглежда придобива все по-голямо политическо значение в САЩ, като различни кандидати се стремят да спечелят подкрепата на тази общност, а някои криптовалути като WienerAI могат да се окажат от добрата страна на монетата.

Посетете WienerAI

Кои са най-добрите криптовалути за инвестиция към момента?

Ако се чудите коя криптовалута може да бъде най-добрата опция, то в следващите редове ще ви покажем най-добрите възможности сега, на фона на всичката истерия покрай изборите в Америка, макар че от Нешви
©
л до България има едни 8900 километра.

1. WienerAI

Предварителната продажба на WienerAI наближава своя край, с по-малко от 24 часа оставащи до приключването ѝ. Този момент създава атмосфера на спешност и вълнение сред инвеститорите, които виждат в проекта потенциал за значителен растеж.

WienerAI се отличава със своя иновативен подход, комбиниращ изкуствен интелект с блокчейн технологията. Проектът вече е привлякъл сериозно внимание, събирайки впечатляваща сума от инвеститори (над милиона), които вярват в неговото бъдеще.

Последните часове на предварителната продажба често са критични, тъй като много инвеститори изчакват до последния момент, за да вземат решение. Това може да доведе до внезапно увеличение на търсенето и потенциално изчерпване на наличните токени преди официалния край на продажбата.

За тези, които обмислят инвестиция в WienerAI, оставащото време е ключово. Важно е да се направи внимателна преценка на проекта, неговите цели и потенциал, преди да се вземе окончателно решение. Предварителните продажби често предлагат най-ниските цени, но идват и с по-висок риск.

Посетете WienerAI

2. Pepe Unchained

Pepe Unchained се очертава като интригуваща опция за инвеститорите в криптовалути, особено за тези, които търсят алтернативи на традиционните активи като Bitcoin и Ethereum. Проектът привлича внимание с бързия си растеж, събирайки над ,3 милиона в кратък период, което свидетелства за силен пазарен интерес.

Ключов фактор за привлекателността на Pepe Unchained са високите стейкинг награди от 314%, които стимулират дългосрочното държане на токени. Това не само у
©
величава потенциала за печалба, но и допринася за стабилността на проекта.

Използването на Layer 2 технология е друго предимство, позволяващо по-бързи и по-евтини транзакции в сравнение с основните блокчейн мрежи. Това подобрява мащабируемостта и ефективността на платформата.

Въпреки оптимистичните прогнози, включително потенциал за 10Х ръст, инвеститорите трябва да подхождат предпазливо. Меме криптовалутите са известни с високата си волатилност и риск. Препоръчително е участие в ICO фазата за оптимизиране на потенциалната възвръщаемост.

Pepe Unchained предлага интересна възможност за диверсификация на криптопортфейла, особено за инвеститори, търсещи високорискови, но потенциално високодоходни активи.

Посетете Pepe Unchained

3. PlayDoge

PlayDoge е третата опция в нашия списък за инвестиции в криптовалути с обещаващ потенциал. Играта вече е събрала над ,8 милиона, демонстрирайки силен интерес и доверие от страна на инвеститорите. С текуща цена от .00524 за токен, PlayDoge съчетава иновативната концепция на Tamagotchi с блокчейн технологията, предлагайки модел "играй, за да спечелиш". 

Очаква се цената на токена да се увеличи след по-малко от два дена, което прави момента идеален за инвестиции. Проектът предлага високи стейкинг възвращаемости и стабилност, привличайки както геймъри, така и крипто ентусиасти. 

PlayDoge се очертава като значим играч в сектора на P2E крипто игрите, благодарение на своята уникална концепция и растящо доверие от страна на инвеститорите.

Посетете PlayDoge 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: