Дъщерята на президента с нова провокация

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:51 / 26.11.2023
3356
Дори и в държавата да не се случва нищо скандално, което едва ли ще стане скоро, то щерката на Румен Радев със сигурност ще направи така, че на президента никак да не му е скучно.

Дарина Радева участва в нова провокативна театрална постановка, която със сигурност ще разбуни духовете, както всъщност го прави още отсега. Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер "Сад. Игри по време на Апокалипсис".

Спектакълът е силно провокативен, както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер, която пък се прочу преди време с ролята си в постановката "Дон Жуан в пъкъла" на режисьора Иван Станев. Там тя играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, а днес отново се занимава с авангарден и "свободомислещ" театър, по думите на специалисти.

Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата "Мадам Дьо Сад" от Юкио Мишима. Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинни игри в смъртоносни.

От година талантливата Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, които искаше да я снима като царица Сара Теодора  в новия си филм. Работата по новата й постановка започна още на 17 юни и от тогава Дарина и колежките й не спират да репетират.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6971):
01.10.2024 Ще се превърне ли "Тревожност" в хит?
24.09.2024 Ивайло Захариев: Съпругата ми бе подложена на онлайн тормоз
24.09.2024 Хванаха Радина Кърджилова как се кара с новото гадже на улицата
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
Още новини от Любопитни новини:
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи
Пловдивска красавица най-накрая разкри кой я издържа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).