"Джаз линия" се събират в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 01.09.2007
1448
Пловдивската формация "Джаз линия", създадена през 1983 г., се събира в оригиналния си състав (без покойния басист Дочо Панов) за Третия международен фестивал "Пловдивски джаз вечери".

Основателят Веселин Койчев - китара, Теодосий Спасов - кавал, Йълдъз Ибрахимова - вокал, Александър Леков - бас, и Радул Начков - барабани, ще свирят първата вечер - на 7 септември, в лятно кино "Орфей".

Оркестър "Карандила" - след дефиле по главната улица, ще открие фестивала, който ще продължи до 10 септември. Концертите са в лятно кино "Орфей" и в Античния театър. Всяка вечер след спектаклите ще има джемсешъни в клуб "Гепи".

Стоян Янкулов-Стунджи и Елица Тодорова ще представят своя етнопроект с електронна музика - с участието на Михаил Йосифов - тромпет, Веселин Веселинов-Еко - бас, Иван Шопов DJ Cooh- програминг.

Милчо Левиев е артистичен директор на фестивала. Ще има два концерта - на 9 септември с Глен Ферис (САЩ) - тромбон, с участието и на Венци Благоев - тромпет, Димитър Шанов - бас, Димитър Семов- барабани, и на 10 септември - с Айрто Морейра (Бразилия) - перкусии и вокал, в който ще участват също Глен Ферис и други музиканти от фестивала. Информацията е на вестник "Сега".


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да в...
Есенните плодове и зеленчуци влияят и на настроението ни
Крум Савов проговори за закриването на телевизия "7/8" и Слави Тр...
При проблеми с кръвното, ето каква трябва да е закуската
Страшен инцидент в "Игри на волята" едва не завърши с голяма траг...
Ана Пападопулу партнира на Пенко Господинов в новия сериал "Трево...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).