Eдин от най-запомнящите се дуети в историята на киното се завръща на екран, но под формата на сериал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:46 / 11.06.2024
4725
Знаменитият хонгконгски инспектор Джонатан Лий и детектив Джеймс Картър от ФБР се завръщат! Две от най-популярните ченгета в Холивуд са главни герои в хитовия американски сериал "Час пик“ ("Rush Hour“), носещ името на емблематичната филмова трилогия.

От 19 юни (сряда), всяка делнична вечер от 21:30 ч. по bTV, запомнящият се дует ще се впуска в нови приключения, за да преодолее несъвместимостта в характерите си и да изпълни професионалния си дълг.

В главните роли влизат Джъстин Хайърс и Джон Фу. Звездният актьорски състав се допълва от Ейми Гарсия, Пейдж Кенеди, Уенди Малик и Кърк Фокс. Продукцията е режисирана от създателите на хитовия американски сериал "Агнешко“ – Бил Лоурънс и Блейк МакКормък.

В "Час пик" детектив Лий остава почетен майстор на бойните изкуства с гръмотевично бързи движения. Той отива в Лос Анжелис, за да отмъсти за предполагаемата смърт на сестра си и да научи повече за връзката ѝ с китайската организирана престъпност. Детектив Картър пък е все така хитроумно ченге, което играе по собствените си правила.

Поредицата проследява съвместната работа на тези съвършено различни по характер и начин на работа детективи. Зрителите на bTV ще станат свидетели на интригуващ сблъсък на култури и темпераменти, провокиран от нестандартното партньорство между ексцентричния американски полицай и азиатския му колега. Въпреки многото различия, двамата се впускат в непредсказуеми приключения и разследвания из улиците на Лос Анджелис, доказвайки, че са невероятен тандем.

Любопитно е, че в сериала участва и Джордж Чунг, познат от филма "Час пик" от 1998 г. с участието на Джеки Чан и Крис Тъкър. Самият Тъкър пък е консултант на поредицата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (447):
01.07.2024 Андреа Банда Банда най-сетне продума за Благо Джизъса
01.07.2024 Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
01.07.2024 Стилиян Петров с трогателен поздрав към съпругата си
01.07.2024 Облечена в злато, Илиана Раева се наслаждава на страхотна почивка
01.07.2024 Ето с кого отпразнува рождения си ден ергенката Надя в Пловдив
01.07.2024 "Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).