ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Една глътка на ден от този еликсир ще ви предпази от зарази | ||||||
| ||||||
Джинджифилът често е любимата ми съставка за укрепване на имунитета или противовъзпалително действие. Използвам джинджифил в моята джинджифилова супа от моркови , правя захаросан джинджифил и маринован джинджифил у дома и обичам моя лечебен индонезийски сок Jamu , когато се чувствам лошо. Но за да поддържам имунната си система силна и здрава, особено през зимния сезон, тези джинджифилови шотове са идеални за бърза доза концентриран сок от джинджифил. Една доза джинджифил има мощни ползи за здравето. Добре известно е, че джинджифилът има безброй ползи за здравето. От облекчаване на болката и намаляване на възпалението до успокояване на храносмилателната система, джинджифилът прави чудеса, когато става въпрос за изцеление на тялото. Съхраняват се добре в хладилник или фризер. Съставки за джинджифилов шот Джинджифил: Използвайте пресен корен от джинджифил за най-силен и мощен вкус. Но ако имате достъп само до сушен или смлян джинджифил, имам съвети за това по-долу. Лимонов сок: Яркият цитрусов аромат на пресния лимонов сок се съчетава добре с джинджифила и има много по-добър вкус от бутилирания лимонов сок. Той също така добавя доза витамин С. Кокосова вода: Въпреки че можете да използвате вода, кокосовата вода добавя капка естествена сладост. Това помага да се балансира пикантният аромат на джинджифил и лимон. Лют пипер: Само една щипка лют червен пипер придава на тези инжекции топлина, а също така може да подобри кръвообращението и храносмилането. Как да си направим джинджифилови шотове Блендирайте до гладка смес. Смесете парчетата джинджифил, лимоновия сок, кокосовата вода и лютия червен пипер, докато не останат парчета джинджифил. Прецедете добре. Прецеждането на сместа от джинджифил помага за премахване на парченца кора от джинджифил и онези досадни влакна от джинджифил! За да получите най-много сок, натиснете твърдите частици с гърба на лъжица, когато пасирате. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Честито на Мартин Карбовски
16:01 / 03.02.2025
Радина Червенова и Коко Каменаров чакат бебе
17:07 / 03.02.2025
Глобяват Сашо Кадиев
16:46 / 04.02.2025
Легендарна българка днес става на 87 години!
09:12 / 03.02.2025
Обявиха дата за бойкот на всички големи хранителни вериги в България
08:57 / 05.02.2025
Актуални теми
Абонамент
Анкета