Емилия с колие за 6 000 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:55
2039
С уникално колие за близо 6 бона се похвали Емилия! Певицата закичва на врата си масивна метална огърлица с камъни и кристали на "Долче и Габана". Проверка показа, че марковото бижу се предлага в интернет за над 00.

Емилия носи и в ежедневието скъпарското бижу.

Колието с яка се предлага в сребрист и златист цвят, с кристални декорации, черна панделка и закопчалка. Включва торбичка за бижута и подпис на дизайнера. Тежи 219 грама, описват го от модната къща.

С тежкарския аксесоар изпълнителката се появява в клипа на песента "Закъсня", която е съвместен проект със Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". За отрицателно време видеото навърта над 1 милион гледания, а феновете го определят като песента на годината и апелират за повече подобни балади. В клипа гласовитата чалгаджийка сменя и още една кристална огърлица, чиято цена също включва няколко нули отзад.

Лъскавият аксесоар приковава вниманието

"Дълги години чакам този момент. Благодаря от цялото си сърце за тази възможност и на Слави и на "Ку-ку бенд"! Всичко беше толкова перфектно и точно откъм работа", споделя Емилия за снимачния процес.

Певицата се появява с бижуто в клипа със Слави

Покрай клипа тя прави и фотосесия, на която отново е с лъскавото колие. Скъпарския аксесоар слага на врата си и онзи ден, когато се пуска от тузарско заведение с букет в ръце. "Да не е станала рекламно лице", питат се нейни почитатели. В действителност Емилия е рекламното лице на луксозния бранд, но не Башур, а Кларк - звездата от "Игра на тронове".

Колието се намира в нета и за 0 000

Иначе нашата Еми от години е фенка на дизайнерите от Милано и неведнъж е засичана с техни дрехи и обувки, пише "България Днес". За изисканите си аутфити "веселото момиче на попфолка" се доверява на изтъкнати стилисти.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2297):
08.10.2024 Защо Пъф Деди е спрял да кани принц Уилям и принц Хари на дивите си партита
08.10.2024 Катето Евро в битка със Станислав в кухнята
08.10.2024 Павел раздвои мрежата
08.10.2024 Клои Кардашиян показа порасналия си син
08.10.2024 Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
08.10.2024 Иван и Андрей окончателно - аут от bTV
Още новини от Любопитни новини:
Клои Кардашиян показа порасналия си син
Какво означава усещането за стягане и болка в мускулите на кракат...
Благо Джийзъса става водещ на собствено предаване
Истината за месото във фризера и полезните му свойства – не е тов...
Клюките и интригите не са едно и също нещо
Нов звезден развод?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).