Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че умирам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:52
2102
В спешното се озова отново ергенката Валерия. Моделката за втори път влиза в болница по време на престой в риалити предаване. Драмата се разиграва пред очите на нейни приятели и излиза извън контрол. Докато участва в игра от продукцията, Дакова започва да усеща сърбеж. В началото не обръща внимание, но неприятното усещане не спира, а напротив - става още по-нетърпимо и се разраства по цялото й тяло.

"Изведнъж започвам да усещам как ме сърбят ушите, не спирам да ги пипам, много ме сърби. Започва да ме сърби цялото лице, скалпът, вратът, ръцете, подмишниците, всичко", разказва ергенката.

Състоянието й продължава повече от час. Без да знае какво точно се случва и какво да прави, Валерия изпада в паника. През главата й минават всякакви мисли, докато накрая й прилошава.

"Лицето ми изтръпна, не можех да си вдигна веждите. Не можех дори да говоря правилно, защото устата ми се беше стегнала. Супер много се притесних", допълва изкусителката.

Приятелите й се опитват да я успокоят, но опитите им не дават никакъв резултат. Моделката вече е изпаднала в паника и не спира да се чеше по цялото тяло. Налага се да потърси лекарска помощ. Предвид късния час, в който се случва всичко това, Валерия е откарана в спешното отделение. В момента, в който вижда лекарите и болничната обстановка, й става още по-лошо.

"Там ми стана по-зле. Започнах да се панирам още повече, заболя ме и коремът. В този момент си казвах "Валерия, това е краят, ти умираш". Получих паник атака и се наложи лекарите да се намесят по-сериозно", признава Дакова.

Медиците успяват да овладеят състоянието й едва когато й бият четвърта инжекция. След известно време ергенката се успокоява и се връща обратно в играта. Заключението на специалистите е, че Валерия вероятно е ухапана от някакво насекомо, което е предизвикало тази реакция на организма й.

Изкусителката не за първи път изпада в подобна ситуация. По време на участието си в третия сезон на любовното риалити "Ергенът" мацката отново получи паникатака и се наложи да й вливат системи. Повечето от момичетата се настроиха срещу нея тогава, тъй като Дакова изпадна в това състояние по време на групова среща и провали вечерта на няколко от кандидатките за сърцето на ергена Алек. Според тях Валерия се държала разглезено и спретнала този цирк, защото не била гримирана. След като се подобри, ергенката обясни, че това не й се случва за първи път и не е искала да проваля вечерта на момичетата.

"Паникатаките започнаха, когато бях на 16-17 г. Майка ми вече беше болна. Загубата й ме срина, два месеца не излизах от вкъщи. Чак сега в предаването получих отново паникатака", сподели след излизането си от любовното предаване Валерия, която разтърси зрителите с изповедта, че преди няколко години е загубила майка си и още не може да преживее случилото се.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2660):
26.10.2024 Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
26.10.2024 Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
26.10.2024 Ева Кикерезова се излекува с екскурзия до Виетнам
26.10.2024 Здравко от "Биг брадър" засне много притеснително явление
26.10.2024 Доведеният син на Иван се разплака след шамар от Емил Каменов, май ще има
дело
26.10.2024 Актьор от хитовия сериал "Скъпи наследници" празнува днес
Още новини от Любопитни новини:
Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
Здравко от "Биг брадър" засне много притеснително явление
Ева Кикерезова се излекува с екскурзия до Виетнам
Доведеният син на Иван се разплака след шамар от Емил Каменов, ма...
Тя е сред най-колоритните участници и я гласят за победител в "Би...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).