ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Ето защо в ресторантите първо поставят хляб на масата | ||||||
| ||||||
Ръс Адамс в социалната мрежа Quora описа подробно причините, защо в ресторантите на посетителите се дават сладкиши, гевреци или хляб преди определена храна и това всъщност е много логично. Първо, тези лакомства ще ви накарат да ожаднеете. Тогава жадните хора поръчват повече напитки, а това означава по-"добри печалби, пише БГНЕС. Второ, хлябът или нещо подобно започва храносмилането и просто засилва глада ви. Точно затова се случва хората да поръчат повече, отколкото могат да изядат, а после да кажат, че са избързали. "Последната причина е, че когато хората в ресторантите имат занимание, което в случая е да ядат хляб, тогава те не скучаят и не търсят постоянно сервитьори“, написа Ръс Адамс. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
"УниКредит Булбанк" изпрати съобщение до клиентите си
13:29 / 27.12.2024
Страховитите предсказания на AI Ванга за 2025-та
14:53 / 28.12.2024
Скъпотията във Велинград достигна нови висоти
10:50 / 28.12.2024
Закъсали електрически автомобили блокираха пътя за Арахова
12:44 / 27.12.2024
Най-после радост в семейството на Брус Уилис
15:00 / 28.12.2024
Държавата иска да спаси един от най-големите заводи край Пловдив
16:20 / 27.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета