Евгени Минчев показва дома си за ново тв предаване

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 29.09.2005
7569
Тази събота, 1 октомври, по Нова телевизия стартира „Моят дом” – предаване за архитектура, обзавеждане, строителство и ремонт. Продукцията ще представя консултации по зрителски въпроси, а студиото ще бъде мобилно, като всяка седмица екипът ще влиза в домовете на популярни личности.

Първите домакини, които зрителите ще видят в непринудена домашна атмосфера, са водещата на „Имаш поща” Гала, и Евгени Минчев.

Предаването ще се спира на теми за ремонт, вътрешен дизайн, обзавеждане, градинарство. Във всеки отделен брой на всяка рубрика ще се представя един проблем или въпрос в конкретно жилище и видеоматериали с няколко варианта за промяна.

„Моят дом” ще говори на достъпен език - ще покаже, че полезното и забавното не са противоположни понятия и не е необходимо темите архитектура и дизайн да бъдат представяни претенциозно. Ако едно дизайнерско постижение може да се приложи в обикновен апартамент или къща, ще го покажем, обяснява Веселин Боянов – един от двамата продуценти. Негова е и идеята за предаването, възникнала докато е живял в Англия - по време на стажа му в ББС и други големи телевизии. Целта на авторите е предаването да бъде полезно с решения, които средният българин може да използва. В рубриката „За и против” ще се сравняват предимствата и недостатъците на конкретни битови решения – стъклените плотове, комбинираните уреди, „за и против” мокета, ламинирания паркет и т.н.

Зад идеята за предаването стоят още Оливие Ламбер и Бояна Боянова, която е водеща на новата продукция. Бояна има десетгодишен телевизионен опит, включително и като водещ на сутрешния блок на Нова ТВ. Денят на първото излъчване ще носи троен празник за двама от създателите на предаването – веднага след премиерата Бояна и Оливие ще сключат граждански брак навръх рождения ден на младоженеца. Младото семейство живее изцяло с темата на предаваното, тъй като след сватбата продължава ремонта на новото им жилище.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).