Фолкпримата Ивана изнесе концерт в подкрепа на Мария Капон в Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:30 / 02.07.2009
2585
Още в ранния следобед вчера на площада в Асеновград се събираха хора за концерта на Ивана, обявен за вечерта, но силният дъжд и вятър промениха плановете. За да не останат толкова хора разочаровани, се наложи да се импровизира. Ивана пя ту вътре в лоби-бара на хотел "Асеновец" при отворени докрай прозорци и изнесени навън колони, ту вън при хората, които искрено се веселяха.

"Знам, че не обичате политици да ви говорят, когато чакате любим артист. Затова ще бъда кратка", обърна се към асеновградчани в началото на концерта Мария Капон, мажоритарен кандидат за Пловдив - област с номер 1. "Мнозина се учудиха, че съм с Ивана, защото знаят, че обичам оперна музика. Мнозина се учудиха, че тя е с мен, защото знаят, че не си пада по политици. Истината е, че Ивана е тук, за да чуете любимите ви песни, но и защото обича вас, обича България. Аз също съм тук затова. Затова искам доверието ви. Не ме купиха, не ме накараха да мълча, не могат да ме накарат да спра да мечтая за България."

Мария Капон благодари на Ивана, че е застанала до нея. "До скоро всички знаеха, че е фолкпримата №1 на България и голяма певица. Днес мога да ви кажа, че е и голям и силен български гражданин. Гражданин с позиция, който не мисли само за себе си. Замислете се и вие."

"Номер 1 ни обединява - каза в отговор Ивана, преди да изпее хита си "Ние сме номер 1". "Мария случайно изтегли №1 в листата, но мислите ли, че има случайни неща?".

Деца, младежи и възрастни хора пяха и танцуваха с Ивана, на площада се изви хоро, в което се включи и Мария Капон. Купонът продължи до късно през нощта, а само след ден, в петък, концертът ще бъде изнесен и в Карлово. В момента се обмислят варианти за зала там в случай на дъжд, но - както стана ясно от снощи в Асеновград- и дъжд да има, и бури да се вият, каквото има да става, става. Особено щом го правят две жени номер 1.

Виж коментарите (0)

Още по темата (190):
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
22.09.2009 От днес в Пловдив тръгна преврат в Демократичската партия
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
11.08.2009 Захари Георгиев сдаде лидерския пост в БСП - Пловдив
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
29.07.2009 Менда Стоянова оглави бюджетната комисия
Още новини от Любопитни новини:
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).