Гаджето на Дичо се съблече за "Максим"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:35 / 18.04.2006
7256
Моделът Диляна Попова, момичето, което посрещна на сцената Дичо веднага след излизането му от "VIP брадър", свали всички задръжки пред обектива на Костас Митропулос за новия брой на българския "Максим".

Гръцкият ас на фотографията, който работи с някои от най-големите издания в Европа и Америка, пристигна специално от Атина за фотосесията на синеоката красавица.

Диляна е познато лице от много реклами не само у нас, но и в Италия. 24-годишната манекенка споделя пред "Максим", че връзката й с Дичо може би би станала по-силна след участието му в риалити шоуто, но във всеки случай ще реши какво да прави окончателно, когато прекарат малко време заедно през първите дни извън светлините на прожекторите.

В интервю за същия брой Ицо Хазарта пък признава, че изпитва истинско облекчение, че е отказал да участва във "VIP брадър".

И 50 хилки да ми бяха дали в ръката, пак нямаше да отида - то това е ебаси резила, отсича той.

Голяма секция, посветена на наближаващото световно първенство по футбол, е друг акцент в новия "Максим" - с прогнози, преглед на фаворитите и, разбира се, представяне на най-красивите жени на футболисти.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...
Водещи на bTV се изпокараха в ефир
10 години се носят на вихъра на любовта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).