Гледайте "Лоши момчета: Всичко или нищо" на IMAX в кино "Арена" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:48 / 07.06.2024
3011
Три пъти за щастие, четири - за абсолютен фурор. Това ни очаква от днес в кината, защото Уил Смит и Мартин Лорънс се събират отново за най-експлозивното си приключение досега Лоши момчета: Всичко или нищо. Билети може да купите на касите на Кино Арена Мол Марково Тепе или онлайн.

Режисьорите Адил и Билал остават верни на традицията и запазват агресивното темпо и главозамайваща динамика, примесвайки ги със собствен почерк, докато иконичното звездно дуо смело препуска из Маями и ни напомня, че няма никакво намерение да забави темпото.

В зрелищната продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от "отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани.

Новият трейлър ни грабва с типичните за продукцията хаотични ситуации, екшън и остроумие и бързо става ясно, че любимите ни герои може да са по-стари, но със сигурност не са по-мъдри... А изпълненото с хумор и закачки видео зад кадър отново ни напомня, че дори само приятелството и несравнимата химия между Смит и Лорънс, съчетани с безумни сцени, са достатъчни да превърнат филма в истинско удоволствие.

Режисьори на Лоши момчета: Всичко или нищо са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сценарият е на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Легендите се завръщат с Лоши момчета: Всичко или нищо от днес в кината, 4DX и IMAX.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Дъщерята на Наталия Симеонова ще се надпреварва в "Гласът на Бълг...
Фурията Денислава стана жури на конкурс за миски
В топ форма, ама не съвсем: Иван Христов обра точките на плажа
Учените забелязаха нещо на слънцето, което не са виждали от 23 го...
Нова снимка на Камелия показва колко е пораснал синът й
Миската Моника от "Игри на волята" се оказа изкусна готвачка 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).