ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Глория: Толкова мило беше, че се разплаках
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 03.10.2024Коментари (0)1109
© Facebook
В риалити шоуто "Островът на 100-те гривни“, което се излъчва по Би Ти Ви, една от големите български звезди получи своето признание. Мнозина със сигурност са се изненадали, тъй като за първи път отбор в такова екстремно предаване носи име на певица. До този момент няма роден изпълнител, удостоен с подобна чест, писа "Галерия“.

На Филипините обаче фен на примата на попфолка Глория реши да кръсти лагер на нейно име. Участникът се казва Иван Стефанов и още в самия старт на риалитито заяви, че е най-големият почитател на певицата. Другите негови съотборници го подкрепиха лагерът да се казва Глория, а ликовете на примата на попфолка бяха закачени на специално място на острова. Какво обаче мисли за всичко това самата изпълнителка? Ето какво каза за "Филтър“ Глория:

"Признавам, че останах изненадана, когато видях един от лагерите в риалити шоуто на Би Ти Ви "Островът на 100-те гривни“ да носи моето име. Толкова мило беше, че се разплаках. Много съм благодарна на моя фен Иван Стефанов, когото познавам още от дете, за идеята, дадена от него лагерът да се казва Глория.

Радвам се, че и останалите негови съотборници се съгласиха, През годините как ли не са се мъчили да ме изблъскат от сцената, какви ли не слухове се носеха по мой адрес, колеги се изказваха негативно за мен, сблъсквах се със злоба и завист, с платени статии, много горчилка насъбрах откъде ли не, но публиката и феновете няма кой да ги заблуди и те си казват тежката дума. 

Дори след 30 години моите почитатели не само, че не ме забравят, но и ме удостояват с такава чест. Това е доказателство, че срещу любовта на публиката няма как да вървиш! Иван наистина ме трогна. Познавам го отдавна и той е изключително интересна личност. Изявявал се е като модел, гледала съм го във филми. Винаги е казвал, че по някакъв начин съм повлияла на кариерата му. Дано е така, защото аз съм човек, който не се предава. Гоня си целите и ги постигам с хъс и с постоянство. Иван се е снимал и в моя клип "Полудяваш по мен“! 

Ще издам, че ни свързва  нещо друго. Преди осем години имах женски немски шпиц Ейнджъл, но нямах време за нея, защото ангажиментите и участията ми са много. Разбрах, че Иван си търси куче, и реших да му го подаря. Той, се грижи изключително за Ейнджъл и винаги казва, че това е най-любимото му същество, защото е подарено от Глория. Много пъти сме се срещали, виждам колко е привързан към кучето и това ме прави щастлива. Познавам се и със семейството на Иван. Той е освен фен и мой приятел.“

Химн на лагер "Глория“ на Филипините, естествено, е песен на примата на попфолка и това е дуетът й с Азис "Не сме безгрешни, но сме истински“. Певицата признава, че само може да се радва от този факт. Песента отдавна е и балкански хит със свои кавърверсии в Сърбия, Албания и Румъния.  А възможно ли е Глория да се появи в лагера, носещ нейното име?

"Защо не - отговори певицата. - Графикът ми с участия обаче е пълен до края на годината и няма как да намеря време да летя до Филипините.“ Ангажиментите на Глория наистина са много, а й предстои и поредният голям концерт. Звездата, която през 2024 празнува 30 години на сцена, ще зарадва своите почитатели в родния си град Русе на 21 ноември. Нейни специални гости този път ще са Тони Стораро, Устата и дъщеря й Симона Загорова. На сцената с певицата, ще са и музикантите от "Дани Милев Бенд“. Това е трети голям концерт под мотото "Музикална приказка“ след София и Пловдив. Догодина не е изключено Глория да изненада своята вярна публика с нов албум.


Още по темата: общо новини по темата: 2184
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/364 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избори в САЩ
Хороскоп за деня
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: