Глория избухна срещу бившия на дъщеря си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:12 / 04.06.2024
4733
Фолк певицата Глория не издържа и реши да прекрати мълчанието около бившия на дъщеря й Симона Загорова, видя първи Интриги.бг. Бащата на внучето й Даниел Милушев и щерка й се разделиха малко след раждането на малката Галина, но досега нито една от двете не си бе позволявала да коментира причината за края.

3 години след раздялата примата на поп фолка наруши мълчанието и изригна в Инстаграм, провокирана от коментар на потребител. Поводът бе подкаст на дъщеря й Симона, в който заедно с Ергена Алек Младенов говорят за любов.

"Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов“, иронично коментира зрителка на подкаста.

"Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание, и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, избухна Глория.

От коментарите става ясно, че Даниел е играел комар и е профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна.

Припомняме, че щерката на Илия Загоров имаше дълга връзка първо със Симеон Данев, когото Глория много харесваше. Симона обаче се раздели с него и се залюби с Даниел, а само няколко месеца по-късно вече беше бременна. "Истината е, че Мони не си даде време да го опознае и да научи за пороците му. Когато разбра за хазарта, вече беше късно“, разказват нейни дружки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6803):
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
20.06.2024 Трогателната история на Мат Лебланк и неговата дъщеря, която преобръща живота му
20.06.2024 Бен и Дженифър почиват разделени
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).