Godsmack стартират европейското си турне от България

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:06
847
Godsmack избраха да стартират европейското си турне от България. След концертите си в Америка тази година, бандата ще се завърне в Европа през 2025-а, започвайки с България на 22 март в зала "Арена София 8888“.

Godsmack ще представят последния си албум “Lighting Up the Sky" за първи път пред българската публика, като също така ще изпълнят и всички свои хитове, които ги направиха световно известни и обичани по целия свят, и у нас. За своето турне Godsmack ще доведат за първи път в България техните сънародници от P.O.D. и DROWNING POOL, които ще турират със Sully Erna и бандата му в Европа.

От 1992 г. насам, P.O.D. печелят публика по цял свят със своя хипнотичен хибрид от рок, хип-хоп, реге и алтърнатив, носещ послание за обединение между хората. Пътят на квартета от Сан Диего - Sonny Sandoval [вокали], Marcos Curiel [китара], Traa Daniels [бас] и Wuv Bernardo [барабани] – тръгва от проблемен квартал на север от мексиканската граница, за да стигне го трикратна номинация за награда GRAMMY. 

С над 10 милиона продадени копия от албумите си, разпродадени концерти на няколко континента, четири дебюта в Топ 10 на Billboard Top 200 и сътрудничество с артисти от Rock and Roll Hall of Fame - от Carlos Santana до Katy Perry - групата продължава да обединява с музиката си хората навсякъде по света.

"Ние идваме от южната част на Сан Диего, в непосредствена близост до Тихуана, а това не е рокендрол град“, обяснява Wuv. "И до ден днешен ми е чудно, че музиката и посланието ни успяха да стигнат не само до цяла Америка, но и да обиколят целия свят. Това е истинска благословия.“ "През всичките ни борби, триумфи, добри и лоши моменти, все още вярвам, че тази група има цел“, заявява Sonny.

"Все още гледаме един на друг като братя, които искат да оставят положителна и трайна следа в света. Колкото и да се е променила музиката ни, ние продължаваме да я правим, защото знаем, че някой ни слуша. Искаме да те накараме да се усмихнеш, да повярваш, че струваш нещо, и да имаш силата да преминеш през трудните моменти в живота. Знаем, че имаме способността да напишем песен, която може да говори на човек до края на живота му. И четиримата сме благодарни, че можем да допринесем за това като творци.“

DROWNING POOL e име, записано в историята на съвременната  рок сцена. Неповторимият звук на групата е синоним на сурова енергия и безпардонно отношение. Известни с емблематичния си химн "Bodies“, Drowning Pool не се нуждаят от представяне. Този енергизиращ сингъл ги изстреля към международно признание, оставяйки незаличима следа на ню метъл сцената. Неумолимата енергия и предизвикателният дух на песента намери отклик у цяло едно поколение, превръщайки се в химн за метъл феновете и почитателите на наелектризиращите изпълнения на живо.

 Вокалистът Ryan McCombs изиграва ключова роля в развитието на групата, присъединявайки се към редиците ѝ след трагичната загуба на оригиналния фронтмен Dave Williams през 2002 г. Неговите мощни вокали и харизматично сценично присъствие вдъхнаха нов живот на Drowning Pool, затвърждавайки статута им на сериозна метъл формация. До ден днешен "Bodies“ е емблематично парче не само за Drowning Pool, но и за метъл културата като цяло. Наследството му продължава да живее, вдъхновявайки новото поколение рок фенове. Китаристът C.J. Pierce описва същността на парчето така: "Бих свирил "Bodies“ по пет пъти на вечер, ако хората наистина го искат!“ Неостаряващата сила на тази песен отдавна е издържала теста на времето, превръщайки се в химн на няколко поколения рок фенове.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2701):
28.10.2024 Наричат го турския Брад Пит, а жена му е сред 100-те най-красиви жени в
света
28.10.2024 12 000 евро за раждането на внука на Стоичков, ето ги четирите имена на
бебето
28.10.2024 Виктория Бекъм яде този зеленчук всяка сутрин, ползите за човешкия организъм са големи, намалява и възпалението
28.10.2024 Анджелина Джоли коментира новата си любов
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
Още новини от Любопитни новини:
Феномен под връх Грохотен: Майката природа е очертала картата на ...
12 000 евро за раждането на внука на Стоичков, ето ги четирите им...
Филмът, който спечели сърцата на българите, близо 240 000 го глед...
Ето как правилно да измерим кръвното си 
Как FreeDum Fighters продължава да привлича интерес след изборите...
Жерар Депардийо няма да се яви в съда по делото за сексуално посе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).