Говори Фани Коларова - българската актриса, отказала да живее с Ален Делон

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:07 / 19.08.2024
94692
Погребението на Ален Делон ще бъде в тесен семеен кръг и без държавни почести. Волята на актьора е записана и в неговото завещание. Сред тези, които ще го изпратят, ще бъде и една българска актриса - Фани Коларова, която е била сред най-близките му хора през последните две десетилетия.

Ако се вгледате в чертите на Фани Коларова, която зрителите познават от сериала "Вина", ще откриете много сходни черти с големите любови на Ален Делон. Но вместо да бъде една от тях, тя избира да остане просто приятелка.

"Моят избор беше дали да отида да живея с него тогава заради всички тези години или не - това, което винаги бих мечтала и колкото и странно да изглежда аз реших "не", разказа пред БНТ актрисата Фани Коларова.

Не всяка жена може да откаже на Ален Делон. Той ѝ се сърди известно време, но Фани остава сред малкото хора, които могат да го посещават до последните му дни. Помни как възкликва, когато влиза в неговата стая.

"В момента, в който ме видя каза: Ah, c'est le paradis - това е Раят. Може би носих някакъв Рай за него", сподели Фани Коларова.

Казва, че противоречивата му личност е това, което го прави изключителен.

"Рядко срещан човек. Той може да бъде, както често казваше: Мога да бъда най-добрия в най-доброто и най-добрия в най-лошото", коментира още тя.

Фани Коларова знае какво е любовта за Ален Делон.

"Той беше труден човек - труден в контактите си, в приятелствата. Истината е, че е особняк и цялата тази болка, която носи в себе си от дете. След като вчера цял ден плаках си казах: Дано най-накрая е в мир и спокойствие, защото никога не е бил", споделя Фани Коларова.

За последно го вижда на 7 юли. Тогава сякаш и двамата усещат края.

"Последният път много плаках. Това беше последният път, когато го видях. Но той не видя, защото бях легнала на корема му и той галеше косата ми. Това е единственият път, когато се разплаках. Загубих един от най-близките ми хора. Светът загуби последната легенда и мохикан, един от най-прекрасните актьори, които е имал. Това е може би цяла епоха, която си отива с него!", каза още Фани Коларова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
24.08.2024 Погребаха Ален Делон. Семейството му отказа да изпълни негово желание
23.08.2024 Започна войната за наследството на Ален Делон
21.08.2024 Децата на Ален Делон отказаха да изпълнят едно от последните му предсмъртни желания
21.08.2024 Погребват Ален Делон
19.08.2024 Клаудия Кардинале се прости с Ален Делон: Балът свърши
19.08.2024 Илиана Раева: Някои българи са недостижими в злобата, завистта, комплексите и простотията си
Още новини от Любопитни новини:
Кеворк Кеворкян: Доста водещи, които не носят поли, се държат кат...
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Връхлита ни мощна магнитна буря
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).