Хванаха Анджела Ташева да шофира след употреба на марихуана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:41 / 23.06.2024
4989
Един от най-успешните Онлифенс модели, Анджела Ташева, е спипана зад волана напушена, пише "България Днес“, позовавайки се на свои източници в редиците на МВР.

В четвъртък вечерта, малко преди 20 часа, красавицата е спряна от полицаи на бул. “Черни връх“ в столицата. Ченгетата виждат, че очите на Ташева витаят в облаците и й правят тест за наркотици и алкохол. Оказва се, че моделката се е метнала зад волана под влиянието на марихуана. Тестът за алкохол е отрицателен.

Анджела е отказала да даде кръвна проба и доброволно е предала тузарското си возило на униформите.

Анджела е една от най-търсените българки в платформата Онлифенс. Тя изкарва около 9 бона на месец, като се показва гола и не само. Припомняме, че красавицата лъсна и в порно-клип.  Изпълненията на участничката  в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите" нагорещиха мрежата. Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Миналото на Анджела е пълно с неособено добри случки. Брюнетката разкрива, че като малка й се е налагало да краде, бягала е от вкъщи и дори са я пускали за национално издирване.

"Бях проблемно дете, защото имахме семейни проблеми и ми се отразиха", казва Анджи по време на престоя си в "Къщата на инфлуенсърите".

Ташева се оказва приятелка с еротичната моделка Стефани Разсолков от "Сървайвър". За дружбата си с нея Анджела намига, че също имат тайни изпълнения. Разкрепостеността на Анджи не се свежда само до рамките на сайта за ексклузивно съдържание. Тя споделя, че е правила секс с фен от еротичната платформа Онлифенс.

Моделката е поредната хубавица, която е хваната пила или употребила наркотици зад волана.

Виж коментарите (1)

Още по темата (447):
01.07.2024 Андреа Банда Банда най-сетне продума за Благо Джизъса
01.07.2024 Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
01.07.2024 Стилиян Петров с трогателен поздрав към съпругата си
01.07.2024 Облечена в злато, Илиана Раева се наслаждава на страхотна почивка
01.07.2024 Ето с кого отпразнува рождения си ден ергенката Надя в Пловдив
01.07.2024 "Диана Експрес", Братя Аргирови, Мими Иванова и Нелина очакват пловдивчани
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).