И Печенката ще участва в “Приказна Коледа за Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:43 / 28.12.2012
2126
Тазгодишната световна шампионка по бийтбокс Адриана Николова - Печенката ще вземе участие в инициативите в рамките на кампанията "Приказна Коледа за Пловдив", организирана от "Галакси Пропърти Груп". Утре в 14.00 часа на площад "Централен" партньорката на Графа в безспорния летен хит "Дим да ме няма" ще покаже на пловдивчани уменията си, донесли и престижното отличие в модерния музикален жанр.

Още една награда по бийтбокс има в архива си единствената българка, занимаваща се с бийтбокс Печенката. Тази година тя спечели и трето място в конкурса в Австрия "Император на микрофона". Родната изпълнителка е премерила сили с най-добрите, взели участие на Световно първенство четири месеца по-рано. Освен индивидуални музикални изпълнения, Адриана ще направи кратък мастърклас и ще качи на сцената всеки желаещ да се научи да изпълнява бийтбокс.

Заедно с Печенката на сцената на площад "Централен" ще се качат и сладкогласните мъничета от детски хор "Славена" с главен художествен ръководител Мирослав Караделев.

Пловдивската вокална група е създадена през 1998 г. и в нея участват деца на възраст от 5 до 18 годишна възраст. Вокалният хор "Славена" е отличен с множество награди от различни конкурси в България, а в момента подготвят и международните си участия през 2013 година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е българската Барби от "К...
Един от най-популярните гласове има рожден ден днес
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да ...
Направо неузнаваем: Никога не сте виждали Геро толкова слаб и рус...
Лекове срещу подуването на корема


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).