ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
И руският Ерген си тръгна без булка, но не се орезили като нашия Алек
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:12 / 30.06.2024Коментари (0)2584
И руският Ерген Константин Гецати, подобно на нашия Алек Младенов, не успя да избере своя половинка в риалити шоуто. Но за разлика от Алек, който взе решението си с помощта на властната си майка, Константин сам се изправи пред трудността да вземе тежкото решение и остави финалистките без пръстен.

Популярният ясновидец Константин Гецати, който спечели 18-ия сезон на "Битката на екстрасенсите“, притежава дарбата да говори с отвъдното и да лекува хората, но не успя да намери дамата на сърцето си в руския вариант на "Ергенът“. 36-годишният медиум никога не е бил женен и няма деца. По професия Константин е лекар. Той е потомък на алански магьосник и неговият дядо е лекувал хората с билки и чрез ръце.

Снимките на "Ергенът“ се проведоха в слънчево Мароко. На кастинга бяха избрани 26 момичета, а след срещата с главния герой останаха 16 кандидатки, които заминаха за Мароко. В продължение на три месеца те се бориха за сърцето на своя идол.

На финала останаха две момичета: моделът Валерия Некрасова и известната певица Олга Меганска. Валерия, родом от Татарстан, работи с големи модни агенции и участва в комерсиални фотосесии. Преди церемонията тя призна, че е "страшно“ влюбена в Гецати и планирала да му каже по-рано, но не успяла. Срещайки участничката, медиумът я изненада с признанието си."Не мога да сложа пръстен на пръста ти, Лера. Не мога да те лъжа.

Чувствам се много добре с теб, но не виждам общото ни бъдеще“, каза главният герой на моделката очи в очи, а не както нашият Алек с видеозапис. Валерия не беше готова за такъв край и дори заяви, че е разочарована от всичко. Тя не разбираше какво е липсвало на медиума в техните отношения и с ирония пожела на Константин щастие с Олга.

Оказало се обаче, че и с Олга Меганска Ергенът не вижда бъдеще – бил отблъснат от факта, че певицата все още е официално омъжена, макар и бракът ѝ да е фиктивен. В интервю за "Вокруг ТВ“ бившата солистка на "ВИА Гра“ също споделила за обидата на Гецати заради тайната за брака ѝ. Въпреки че Олга признала любовта си към Константин, предложение за брак от него така и не получи.

"Не искам да плача заради мъж, който не ме е избрал. Когато ми е тъжно, обикновено не плача, просто ми е тъжно. Сега ми е много тъжно. Чувствам се измамена“, казала през сълзи Меганска.

По време на реалитито Константин се държа уважително с всяка една от участничките и за разлика от Алек не пускаше прах в очите им и не си позволяваше излишни волности. До края на предаването той така и не си позволи да целуне нито една от участничките, а когато Валерия му закри очите и се опита, той учтиво ѝ каза, че все още е рано. В същото време нашият Ерген се държеше по-разкрепостено, целуваше всички момичета нареди демонстрира по-силни емоции към някои от дамите.

Друга разлика между двата реалити формата беше във визията на финалистките. В българския "Ергенът“ на финала стояха блондинки с множество естетични корекции, докато в руския финал брюнетките бяха натурални, без силиконови бюстове и без лекарски намеси по лицата или телата си. Това подчертава различните културни стандарти за красота и представата за идеалната партньорка.

И в двата случая ергените останаха без избрана половинка, оставяйки финалистките разочаровани и без пръстен. Константин Гецати и Алек Младенов показаха различни подходи към търсенето на любов в реалити форматите – единият застана очи в очи с момичетата и смело заяви решението си и причините за него, а другият избяга и остави запис. Докато руската аудитория не спира да се възхищава на Гецати, който продължава да е един от най-желаните ергени, нашият Алек до ден днешен е обект на подигравки и присмех. Въпреки разочарованията и двете шоута привлякоха огромен интерес и оставиха следа в сърцата на зрителите, пише "Ретро".


Още по темата: общо новини по темата: 461
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
предишна страница [ 1/77 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
50-ото Народно събрание
Избор на нов български патриарх
Първа лига, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: