Иман Халиф се преобрази

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:27 / 16.08.2024
4366
Алжирската боксьорка Иман Халиф разкри бляскава визия в сряда в ново видео след спечелването на златен медал от Олимпийските игри през 2024 г.

Във видео, споделено на страницата на Beauty Code в Instagram, Хaлиф – която беше в центъра на спор за половата си идентичност по време на Игрите в Париж – е видяна за първи път в по-женствен вид. Тя е облечена в черна риза с вързана назад коса, докато удря с юмрук към камерата, преди клипът да премине към неузнаваем образ на 25-годишната спортистка - с разпуснати къдрици, розови сенки за очи и гланц за устни.

Тя носеше блуза с цветя и обеци, придружени със златния олимпийски медал, който получи след победата над китайката Янг Лиу.

Тя беше дисквалифицирана от Световното първенство по бокс на IBA през 2023 г. заради неиздържан тест за допустимост на пола, припомня NOVA. МОК обаче допусна алжирката да се състезава в Париж и тя стана олимпийски шампион в категория до 66 кг при жените.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).