Йосиф Кобзон идва в Пловдив, концертът е утре в панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:59 / 15.06.2009
1824
Академичният ансамбъл за песни и танци на Вътрешните войски на Министерството на вътрешните работи на Русия, с художествен ръководител и главен диригент генерал-майор В. П. Елисеев, ще се представи пред пловдивската публика утре от 20 часа в палата номер две на панаирното градче. Концертът е под патронажа на министъра на културата на България проф. Стефан Данаилов и със специалното участие на народния артист на РФ Йосиф Кобзон. Инициативата се осъществява с подкрепата на Международния панаир в Пловдив. Входът е свободен.

Талантливият музикант Виктор Петрович Елисеев, завършил хорово дирижиране в Държавния музикално-педагогически институт „Гнесински" през 1976 г., работи в Ансамбъла за песни и танци на Министерството на вътрешните работи на Русия от създаването му през 1973 г., започвайки работа като хормайстор. От 1985-а е художествен ръководител на колектива; десет години по-късно става и началник на ансамбъла, а от 1998 г. той е и преподавател в Московската държавна консерватория „П. И. Чайковски". Майсторското владеене на колектива и на възможностите на хора и оркестъра, позволяват на Елисеев да прави виртуозни и впечатляващи аранжименти на произведенията, които ансамбълът изпълнява.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).