Ирина Флорин засипана с неприлични съобщения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 16.05.2024
4284
Ирина Флорин получава неприлични предложения.

Ирина Флорин се оплака тези дни от секстормоз! Поп звездата, която прехвърли 60-те, но е с визия на девойка, от известно време насам получавала неприлични предложения по телефона.

"Дали са ми номера за сексуслуги. Звънят ми, предлагат ми секс. Пъшкат ми в слушалката“, разкри певицата.

Изпълнителката на "Цвят лилав“ твърди, че не влизала в словесен контакт с натрапниците, а затваряла или ги блокирала. Как възнамерява да се справи генерално с проблема, тя не посочва. Заради това в гилдията заподозряха, че Флорин си прави пиар.

"Всичко това звучи брутално, но показва, че още е търсена и желана“, смятат колежки на родената в Никополско село гласовитка.

Ирина Флорин не е вулкан на сцената, но в живота е била "муза“ на немалко мъже от сой. Преди 10-ина години дори се заговори, че певицата е завъртяла главата на Мариан Вълев-Куката, който тогава бе на гребена на вълната заради звездната си роля в култовия сериал "Под прикритие“. Помолена за коментар, Флорин нито потвърди, нито отрече тези слухове. Със сигурност се знае, че в един период "копринената жена“ и популярният актьор са много близки. Дали става въпрос за нещо повече от приятелство, остава загадка.

От години е известно, че поп звездата си пада по театъра и по думите й може да  гледа някоя особено харесала й се постановка много пъти. Певицата е стара дружка с пеещата актриса Ваня Щерева. На младини двете дори живеят в обща квартира, правят купони и си споделят всичко за любовните завоевания и разочарования. Дългогодишно приятелство свързва Ирина и с известните актриси Койна Русева и Касиел Ноа Ашер, които участват в клипа към песента й "Три“.

За сефте тези дни Флорин разкри и как се е сдобила с артпсевдонима, с който вече 22 години е сред водещите имена на родната поп сцена. Истинската фамилия на поп изпълнителката е Костадинова, прекалено прозаична, за да я изстреля към върховете на музикалния Олимп. Неин кръстник в професията, доверява певицата, станал, приятел, когото тя нарича загадъчно "Кери“.

"Кери ми измисли псевдонима. Започна да ме пита: "Я ми кажи как се казва баба ти, как се казва дядо ти...“, спомня си изпълнителката на "Мога“.

Ирина му споделила, че дядо й е румънец и се казва Флори. "Много красиво звучи!“, възкликнал нейният приятел. "Добре, ама те няма да ми дадат да се прекръстя на Флори. А той ми вика: "Тогава ще го направим Флоринова“. Минавам през "Флоринова“, след това и през Флорина. И накрая заковах на "Флорин“, описва перипетиите си певицата. Тя и досега не се смущава, че през годините този псевдоним често ставал причина да я обявяват за внучка на най-известния български преводач от румънски - вече покойния Сидер Флорин. Дали той е имал претенции към фамилията, историята мълчи, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).