Ивана зарязала гадже заради сервитьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:21 / 26.08.2024
2192
Ивана порязала гадже, заради измекярско отношение, призна самата тя наскоро. Певицата на народа зарязала господина от раз, без колебание, когато го видяла да се държи високомерно със сервитьор и това й направила отвратително впечатление.

"В началото, когато започнаха отношенията ни, той беше добър и скромен човек“, сподели Ивана. Скоро след като връзката им започнала, изпълнителката на "Шампанско и сълзи“ забелязала промяна у избраника си. Една вечер в ресторант, в който били клиенти, Ивана видяла резултатът от трансформацията на гаджето си. Точно тогава не била до него край масата, а отстрани, но пак чула и видяла как избраника й се отнесъл със сервитьор. "Ей, ела тука, бе! Донеси ми...“, предаде репликата му Ивана, като подчерта, че това неуважително отношение я отблъснало. Още същата вечер тя прекратила връзката си с възгорделия се господин.

Самата Ивана винаги е имала подчертано уважително отношение към всички, с които общува, без значение от раса, възраст, социален статус или професионално занимание. Влезели някъде, поздравява наред.

"Няма да позволя на някой, който си е помислил нещо в този момент, защото е с мен, да се държи така, измекярски, както го казват“, каза Ивана, която през януари празнува 55-тия си рожден ден.

Към момента певицата няма мъж до себе си, но и не усеща тази липса болезнено. Ивана смята, че в днешно време успешната жена трудно намира подходящ партньор поради редица причини. 

"Дали причината е в нас, жените?! Дали пък проблемът не е в мъжете в крайна сметка?! Дали това не са всъщност комплексите на един мъж, който не може да стигне до успехите на жената и не може да ги преживее, защото така е научен – жената трябва да е покорната, само домакиня, да се грижи за мъжа... Не, че и това не трябва да се прави. Само че наред с всичко това, жената може да бъде и домакиня, и кралицата във връзката“, разсъждава Ивана, като допълва, че много мъже в днешно време не са такива, каквито са били в миналото, пише HoatArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).