Изложба на Елица Гигова и Александър Филев и техните ученици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
08:10 / 20.12.2005
2130
Художниците Елица Гигова и Александър Филев и техните ученици от СОУ “Патриарх Евтимий” ще се представят с рисунки в артсалон “Сезони” в Голямата къща. Изложбата ще бъде открита тази вечер от 18 часа.

30 ученика от 5 и 6 клас – по преценка на преподавателя им Александър Филев, и 40 от 7, 8 и 9 клас с преподавател Елица Гигова ще покажат най-добрите си работи, над които са се трудили от началото на учебната година. Впечатлява разнообразието от техники, усвоени от тийнейджърите в часовете по рисуване - молив, линогравюра, колаж, пастел, темпера. Техните учители – художниците Елица Гигова и Александър Филев, ще участват с по две големоформатни творби.

Музикално-поетична програма, изпълнена от съученици на рисувачите, ще прозвучи като поздрав при откриването на изложбата.
Тя ще продължи до 20 януари 2006 година, когато е патронният празник на СОУ “Патриарх “Евтимий”. При закриването се предвижда благотворителен търг с показаните ученически рисунки.

Виж коментарите (7)
Още новини от Любопитни новини:
Комета приближава Земята
Мария Силвестър с мъка съобщи: Валето си замина
Турбофилмирана лесбийка: Скандал в "Островът на 100-те гривни"
Дяволският мост в Родопите – символ на конфликт между доброто и з...
Доскорошен кмет използва новия жокер в днешния "Стани богат", тръ...
Обърнете си внимание: Не се фокусираме, просто "скролваме", а тов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).