Изненада! Познато лице ще е водеща на новото предаване по bTV

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:58 / 05.09.2024
12039
Новата музикална телевизионна игра "Коя е тази песен“ стартира на 14 и 15 септември от 22:30 ч. по bTV. Продуцент на предаването е Евгени Димитров – Маестрото, водещата е певицата Керана, а домакини са "Ку-ку бенд“.

В най-новата музикална игра двама участници трябва да се състезават, като познават коя песен свири оркестърът.

"Това е един световен формат, който от няколко десетилетия шества по целия свят. Много съм щастлив, че bTV решиха да го направят в България. Всичко ще има, без ограничения във времето и стиловете, ще се чуят песни от естрадата през песни от класическия рок до някои от ромските класики. Това прескачане от един стил в друг е много забавно и изненадващо за самите участници“, каза продуцентът на "Коя е тази песен“ Евгени Димитров – Маестрото.

В ролята на водеща влиза певицата Керана. 

"Първоначалният ми отговор беше не, тъй като работим върху албум и имаме страшно много ангажименти. След това се запитах защо пък да не опитам. Винаги, когато нещо ме притеснява или ме е било страх, аз съм вървяла в тази посока“, разказа Керана.

В предаването се впускат меломани с отношение към музиката и изпълнителите. Условието е да кажат точното име на песента.

"Нашите участници са хора, които никога не са попадали в телевизионния свят. Това е допълнителна задръжка. Да не забравяме, че музиката ще се свири на живо от групата, което е допълнително препятствие и хората няма да чуват едно към едно, има определена дължина и за тези секунди играчите трябва да се сетят“, разказа Евгени Димитров.

Играта е подготвила е много изненади и изненадващи обрати.

"В един от кръговете песента трябва да се познава посредством жокер от водещата и мелодията се изсвирва от няколко тона само на пиано. За нормалните хора това е много трудно, защото са свикнали да познават специфичния глас, някакви фрази на инструменти, но по 3-4 или 7-8 тона на пиано е голямо предизвикателство“, разказа Евгени Димитров - Маестрото.

"Звучи много лесно, но когато започнеш да го правиш и си там изобщо не е. Не трябва да се подценява факта, че не си си вкъщи в хола, когато се чувстваш спокоен и трезво можеш да погледнеш на нещата. Когато си в студиото под прожекторите и имаш време, което те притиска, е много по-трудно. Жокерите също са много подвеждащи“, допълни водещата Керана.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Любопитни новини:
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
Жените от тези зодии са най-желани
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защот...
Звезди застават до Флорина в "Колко ми даваш"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).