Известен актьор изненадващо съобщи, че е влюбен в Памела Андерсън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:03
1652
Холивуд не спи, нови двойки се появяват и се разделят, но от 15 години един от любимите актьори – Лиъм Нийсън – живее в горда самота, откакто съпругата му почина след травма на главата, получена на ски. Наташа Ричардсън изпада в кома и лекарите констатират мозъчна смърт. Така се стига до решението да бъде изключена от животоподдържащия я апарат. Актрисата умира на 18 март 2009 г. Оттогава съпругът й внимателно пази нейната памет и не се впуска в нови отношения, с изключение на кратка връзка с пиар специалистката Фрея Сейнт Джонстън, приключила мирно и тихо.

Неотдавна 72-годишният актьор каза, че е "лудо влюбен“ в колежката си от римейка на филма "Голият пищов“. Става дума за 57-годишната Памела Андерсън. Те прекараха няколко месеца заедно на снимачната площадка и сега, когато говори за съвместната им работа, той не сдържа емоциите си.

"Що се отнася до Памела, първо, аз съм лудо влюбен в нея. Тя е просто невероятна за работа - каза Нийсън пред списание People. - Не мога да не й направя комплимент, ще бъда честен с вас.“

Актьорът е впечатлен не само от нейната красота и професионализъм, но и от факта, че тя няма "голямо его" въпреки славата си. "Тя просто идва, за да свърши работата. Тя е забавна и с нея се работи много лесно“, обяснява Нийсън.

Андерсън от своя страна също смята Лиъм за "перфектен джентълмен“ и "скромен човек“. Звездата от "Спасители на плажа“ отбелязва, че Нийсън искрено се грижил за нея на снимачната площадка и я завивал с палтото си, когато й било студено.

Мнозина приеха толкова топлите чувства към Андерсън като добър знак. Възможно е на снимачната площадка между актьорите да е възникнало нещо повече от просто добри колегиални отношения, въпреки че в интервюто за People актьорът казва, че е приключил със срещите с жени и че е "преминал през всичко това“.

Памела Андерсън също е свободна след няколко брака. Връзката й с личния й бодигард Дан Хейхърст, който беше с 13 години по-млад от звездата, не оцеля след пандемията. През 2021 г. Памела се омъжи за него и беше невероятно щастлива. До такава степен, че говореше сладко пред пресата: 

"Сега съм точно там, където трябва да бъда - в прегръдките на мъж, който наистина ме обича“. И 13 месеца по-късно актрисата подаде молба за развод. В мемоарите си тя признава, че е била истински влюбена само веднъж, в рок музиканта Томи Лий. От него актрисата има двама синове - Брандън и Дилън, припомня "Труд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2696):
28.10.2024 Хонорарите на фолкизпълнителите - умопомрачително високи
28.10.2024 Ето как изглежда Ванеса от "Биг брадър" като брюнетка
28.10.2024 Филмът, който спечели сърцата на българите, близо 240 000 го гледаха
28.10.2024 Една година без един от най-добрите комедийни актьори
28.10.2024 Принц Уилям публикува непоказани досега снимки с принцеса Даяна
28.10.2024 Втора като нея няма - печели милиони с лекота и има златно сърце
Още новини от Любопитни новини:
Как FreeDum Fighters продължава да привлича интерес след изборите...
Жерар Депардийо няма да се яви в съда по делото за сексуално посе...
Любима българска рок група със страхотна изненада за феновете на ...
Косара, след като отпадна от "Биг Брадър": Не съм била обект на н...
Какви опасности крият стоките за Хелоуин? 
Учени: Днес е най-опасният ден след връщането на часовника с час ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).