Известна холивудска щерка се раздели с бившия и почти веднага се сгоди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:23 / 17.07.2024
3548
Няколко месеца след раздялата с бившия си партньор - Гарет Хедлънд, от когото има и едно дете, Ема Робъртс започна връзка с актьора Коди Джон. Двамата са заедно от 2022 г. и макар че не говорят често за личния си живот в медиите, не се притесняват да показват любовта помежду си в социалните мрежи.

За 33-ия рожден ден на племенницата на Джулия Робъртс, който бе по-рано тази година, половинката ѝ публикува тяхна обща снимка, на която я целува нежно по бузата.

Още през август 2022 г. пък Коди Джон качи и друга снимка от тяхно пътуване на лодка. След като стана ясно за връзката им, източник на E! News издаде, че актьорът е "наистина забавен и двамата си прекарват добре заедно".

Очевидно обаче отношенията им са се развили и в по-сериозна посока, тъй като сега, след две години откакто са заедно, вече са и сгодени.

Щастливата новина обяви самата Ема Робъртс с пост в Instagram профила си. На кадъра, който е споделила, и двамата са широко усмихнати, а годежният пръстен на актрисата няма как да не бъде забелязан.

"Слагам това тук, преди майка ми да каже на всички", пише тя шеговито в описанието. Закачката явно е препратка към начина, по който майка ѝ Кели Кънингам "изпревари събитията" през 2020 г., като потвърди бременността ѝ, преди самата тя да е имала възможността да го направи.

Този път обаче майката на Ема Робъртс очевидно тактично е изчакала дъщеря ѝ първа да съобщи радостната новина и чак след това си е позволила да поздрави бъдещите младоженци.

Сестрата на Ема - Грейс Никълс, също е изразила своята радост, а поздравления актрисата е получила и от колеги, сред които Лиа Мишел, Нина Добрев, Линдзи Лоън и Ашли Тисдейл, пише lifestyle.bg.

Ема Робъртс е дъщеря на брата на Джулия Робъртс - Ерик Робъртс, и Кели Кънингам. Въпреки че 33-годишната актриса има едно дете от бившия си Гарет Хедлънд, с когото бяха сгодени, двамата така и не сключиха брак. Предстоящата ѝ сватба с Коди Джон ще е и първата ѝ.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).