ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как FreeDum Fighters продължава да привлича интерес след изборите
©
FreeDum Fighters (DUM) е проект, който комбинира политическа сатира с крипто активи, като предоставя на потребителите възможност да участват в дебати и да печелят награди, свързани с фалшиви избори.

С този уникален подход, FreeDum Fighters се превръща в привлекателен избор за инвеститори, търсещи нови възможности за доходност в криптосвета.

В тази статия ще разгледаме как проектът успява да запази интереса на потребителите и след изборния сезон, съчетавайки забавление с финансови награди.

Купете FreeDum Fighters

Мултиверижната поддръжка - свобода на избор

FreeDum Fighters (DUM) предлага мултиверижна поддръжка, която го прави достъпен за потребители в различни блокчейн екосистеми като Ethereum, Binance Smart Chain, Base и Solana.

Тази гъвкавост дава възможност на крипто ентусиастите да избират предпочитаната мрежа и да се включат в проекта според своите нужди и предпочитания. С текуща цена на токена от .000055 и над 3 хиляди събрани в своето ICO, FreeDum Fighters показва доверие и стабилен интерес от страна на инвеститорите.

Купете FreeDum Fighters

Сатира и геймификация - политика с хумористичен завой

Проектъ
©
т използва политическа сатира, като включва два "кандидати“ – Magatron и Kamacop 9000, които представляват механизирани версии на известни политически фигури.

Потребителите могат да купуват DUM токени, за да гласуват за своя фаворит, а участието им в дебати дава възможност за награди, свързани с представянето на избрания кандидат. Това осигурява забавен и състезателен елемент, като същевременно включва потребителите в една общност, където крипто и политиката се пресичат в иновативна форма.

Стейкинг и високи възвръщаемости

Стейкингът е съществена част от екосистемата на FreeDum Fighters, предоставяйки на потребителите възможността да "гласуват“ чрез залагане на токените си (stake to vote), като същевременно заключват своите активи за бъдещи награди.

С възможност за стейкинг награди до 326.93% годишна възвръщаемост, FreeDum Fighters предлага привлекателни възможности за онези, които искат да ангажират своите активи в дългосрочен план и да получат значителни възнаграждения в замяна.

Купете FreeDum Fighters

Изборен момент - успешно привличане на инве
©
ститори


FreeDum Fighters също така интегрира реални политически събития в своя маркетинг, което му позволява да привлече вниманието на потребителите по време на изборни кампании и дебати.

С награди, свързани с дебати и ключови политически събития, проектът успешно запазва интереса на потребителите през цялата година. Това прави токена DUM подходящ за тези, които търсят печалби, свързани с моментни пикове в интереса по време на избори.

Еърдоп награди

Проектът предоставя на активните потребители шанс да спечелят допълнителни награди чрез еърдропове, които се раздават в зависимост от представянето на кандидата, за който са гласували. Това мотивира участниците да се ангажират повече и да подкрепят своите фаворити в хумористичните "дебати“.

Този подход насърчава потребителите да бъдат активни членове на общността, като осигурява допълнителна стойност за токените, които притежават.

Потенциал за дългосрочен ръст

FreeDum Fighters предлага уникално съчетание от хумор, гамификация и високи финансови награди, което го отличава на пазара на криптовалути.

Благодарение на мултиверижната си поддръжка и ангажиращите механизми за участие, проектът привлича както крипто ентусиасти, така и любители на политическата сатира.

С актуални стимули като висока годишна възвръщаемост от стейкинг и редовни еърдроп награди, FreeDum Fighters се утвърждава като проект с дългосрочен потенциал за растеж и възвращаемост за своите поддръжници.

Купете FreeDum Fighters







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Локомотив Пловдив отбелязва вековен юбилей
В столичния кв. "Младост 1" откриха труп на жена, има следи от насилие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: