Как да размразим предното стъкло на колата за 1 минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 25.01.2024
18589
Зимните месеци се оказват истински кошмар за шофьорите. Почистването на автомобила и най-вече почистването на предното стъкло могат да се превърнат в сложен процес, ако не знаете един малък трик. Как да размразим предното стъкло на колата? Един от най-ефективните начини си остава загряването на купето при работещ двигател. Напоследък обаче шофьорите не го правят, защото горивото е много скъпо, а този начин за почистване на стъклото ще ги вкара в ненужен разход.

Някои хора решават да носят сешоар в багажника си. Дали обаче това средство е практично и струва ли си да разнасяте сешоара с вас? По-скоро не.

Скреперът също може да ви помогне да се справите със замразеното стъкло, но трябва да знаете как правилно да го използвате. В противен случай рискувате да надраскате повърхността и да си създадете повече неприятности. Ето защо идва ред на това да споделим с вас онзи трик, благодарение на който замразеното стъкло ще бъде почистено и при това само за една минута.

За целта е нужно да смесите изопропилов алкохол с вода в съотношение 2:1. Този алкохол замръзва при много ниски температури, което значи, че студовете у нас няма да му позволят да премине в твърдо състояние.

Разтворът се изсипва в бутилка с пулверизатор и с него се пръска по предното стъкло. Скоро след това от ледената покривка няма да има следа, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Без еквивалент! Джокович запя "Луда по тебе", стана да танцува и ...
Земеделец си тръгна със само 500 лева от "Стани богат". Ники Кънч...
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Не й личи, че е раждала преди само 6 месеца
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Сашо Кадиев се събра с бившата си жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).