ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Как да си приготвим домашен кашкавал? | ||||||
| ||||||
Необходими продукти за домашен кашкавал: – прясно мляко - 4 л – сол - 4 с.л. – мая - 15 капки за сирене – лимонена киселина - 1 с.л. Начин на приготвяне: Сложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта. Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути. След това добавете 15 капки мая за сирене, разбъркайте и оставете да ври още 10 минути. Накрая добавете лимонената киселина и оставете да къкри за още 15 минути. Още докато сместа е топла я изсипете в тензух и хубаво я притиснете. Оставете така за 2 часа, след което преместете в хладилник. Домашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена. |
Още по темата: | общо новини по темата: 450 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/75 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Банка ДСК с официално изявление
15:00 / 08.11.2024
Проф. Рачев: На 10 ноември всичко свършва
09:13 / 08.11.2024
Деян Донков с нова мацка
21:00 / 07.11.2024
На колко градуса да е климатикът през зимата?
08:49 / 08.11.2024
Недялко Йорданов: Това би било международен резил за България
08:52 / 07.11.2024
Обявиха бедствено положение на 20 км от Пловдив!
13:43 / 07.11.2024
Пловдивчанка: Обругаването му ще струва на онези отпред прескъпо
08:00 / 08.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета