Калифорниец подари годежен пръстен с инкрустиран негов мъдрец в бижуто

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 05.11.2015
2537
Калифорниецът Лукас Ънгър подари на любимата си Карли Лайфкис годежен пръстен, в който беше инкрустиран изваден негов мъдрец, съобщава британският вестник "Метро".

Бъдещата булка написа в страницата си във Фейсбук, че оценила по достойнство бижуто. Там четем: "За мен мъдрецът на Лукас значи много повече, отколкото някакъв си диамант!"

Карли получила нетрадиционния годежен пръстен в нощта на Хелоуин. Двамата се запознали на музикален фестивал в Канада по-рано тази година. Карли и Лукас били нетрадиционна двойка и държали да си останат такава. Самата годеница дала одобрението си за изготвянето на пръстена по поръчка. Карли смята, че диамантите са доста надценени и хората не трябва да им робуват.

"Не се нуждая от скъпоценен камък като доказателство, че някой ме обича", твърди калифорнийката.

Мъдрецът на Лукас бил отстранен след операция от зъболекар преди години, защото му създавал проблеми. Баща му го запазил и му го изпратил по пощата, за да бъде монтиран в пръстена. Двойката ще бъде венчана по-късно тази година в Лас Вегас от двойник на Елвис Пресли.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница
Диона отново насочи погледите към себе си, отнесе хейт
Колега на DJ Мартен: Той отнесе много хейт, но от рекламата спече...
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).