Калин Врачански проговори за бебето и жената до себе си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 10.09.2024
4779
"Чувството да си баща е прекрасно, усещането да прегърнеш своя плът и подобие е несравнимо с нищо, което съм изживявал досега. И двете ми момичета се чувстват добре, направо прекрасно! И Теа, и Златина са в отлична форма!" Това каза красавецът на българското кино и театър Калин Врачански.

43-годишният актьор за пръв път стана баща на малката Теа, която е плод на любовта му с дъщерята на режисьора Краси Ранков - Златина.

72-годишният режисьор за четвърти път става дядо, но за пръв път от своята дъщеря Златина, която е дете от втория му брак.

Златина Станкова от години се занимава с филмови и телевизионни продукции. Зад гърба си тя има десетки реализирани проекти с международни локации. Кариерата й във филмопроизводството започва първо като секретар на продукция, после се издига до координатор, минава през младши продуцент и днес вече работи като старши продуцент.

Зад гърба си талантливата брюнетка може да се похвали с работата си върху сериалите "Бившата съпруга", "Отчаяни мерки" и "Мистериите на мадам Блан" и много други западни филмови телевизионни поредици.

Кога и как Златина и Калин са се залюбили, не става ясно, но е ясно, че общата им страст към киното ги е събрала. Актьорът, роден в Червен бряг, ревниво пази от години личния си живот. Легендите разказват как за ласките му са се борили едни от най-знойните красавици на българския театър, но единствена Златина успява да спечели доверието и любовта на хубавеца и да го убеди да се възпроизведат.

"Не знам какво да ви отговоря на въпроса дали Теа и Златина са изписани от болница, просто предпочитам да не говоря за личния си живот, най-важното е, че всичко мина добре, а другите подробности са си наше лично и домашно щастие", не изневерява на стила си и желанието си да пази лична хигиена пред публиката героят Борис Донков от сериала "Братя". И допълва, че ще направи и даде всичко от себе си да върви всеотдайно по пътя на бащинството, по който го поведе скъпата на сърцето му Златина, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1897):
19.09.2024 Дарина Павлова доста се поглези
19.09.2024 Емрах показа най-новата
19.09.2024 Оказа се голям романтик: Сашо Кадиев изненада съпругата си
19.09.2024 Напук на слуховете: Мариана Попова празнува годишнина с любимия
19.09.2024 Деси Стоянова с пореден успех
19.09.2024 Черната Златка се пуска в състезание по бокс, представя България
Още новини от Любопитни новини:
Лековитите билки през есента
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...
Уловиха чудовищен шаран, тежащ колкото дете в първи клас
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).