Кейт Мидълтън съобщи, че е приключила с химиотерапията

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:09 / 09.09.2024
2633
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън заяви, че след приключването на химиотерапията се е съсредоточила върху това "да остане без рак".

Тя направи това изявление в най-личното си семейно видео досега, в което се вижда как прекарва времето си насаме с принц Уилям и децата си, предава Sky News.

Невероятно откровеният и интимен видеоклип показва как принцесата, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи прекарват времето си заедно в Норфолк с послание, озвучено от Кейт.

Във видеото Кейт заявява: "С наближаването на края на лятото не мога да ви опиша какво облекчение е, че най-накрая приключих с лечението си. Последните девет месеца бяха изключително трудни за нас като семейство. Животът, който познавате, може да се промени в един миг и ние трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и неизвестността".

През март принцесата потвърди, че след операция на корема лекарите са открили предракови клетки и че ще трябва да премине курс на превантивна химиотерапия.

Сега, когато лечението й е приключило, принцеста отправи послание във социалната мрежа Х:

"Послание от Катрин, принцесата на Уелс

С наближаването на края на лятото не мога да ви опиша какво облекчение е, че най-накрая приключих лечението си с химиотерапия.

Последните девет месеца бяха изключително трудни за нас като семейство. Животът, какъвто го познавате, може да се промени в един миг и ние трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и неизвестния път.

Пътуването през рака е сложно, страшно и непредсказуемо за всички, особено за най-близките ви хора.

Със смирение то ви изправя и лице в лице със собствените ви уязвимости по начин, който никога преди не сте обмисляли, а с това и с нова перспектива за всичко.

Това време преди всичко напомни на Уилям и на мен да се замислим и да бъдем благодарни за простите, но важни неща в живота, които толкова много от нас често приемат за даденост. Просто да обичаме и да бъдем обичани.

Сега се съсредоточавам върху това да правя всичко възможно, за да не се разболея от рак. Въпреки че приключих с химиотерапията, пътят ми към оздравяването и пълното възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден такъв, какъвто дойде.

С нетърпение обаче очаквам да се върна на работа и да поема още няколко публични ангажимента през следващите месеци, когато мога.

Въпреки всичко, което се е случило преди, навлизам в този нов етап на възстановяване с ново чувство на надежда и признателност към живота.

Двамата с Уилям сме много благодарни за подкрепата, която получихме, и черпим много сили от всички, които ни помагат в този момент. Добротата, съпричастността и състраданието на всички са наистина смиряващи.

На всички онези, които продължават собственото си пътешествие, свързано с рака - аз оставам с вас, рамо до рамо, ръка за ръка. От тъмнината може да излезе светлина, така че нека тази светлина блести ярко".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (20):
12.09.2024 Последни новини от кралското семейство на Великобритания
08.09.2024 Ново завръщане на Кейт Мидълтън към някои кралски задължения
04.09.2024 Лекари не дават голям шанс крал Чарлз III да пребори страшната болест
01.09.2024 Огромен гаф на Уилям и Кейт разстрои крал Чарлз III
31.08.2024 Принц Хари се сбогува с брат си
28.08.2024 Принцеса Ан с ключова роля в британската монархия
Още новини от Любопитни новини:
Лековитите билки през есента
Зрителка: Тези не са племе, а сбирщина от хора
Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за ра...
Уловиха чудовищен шаран, тежащ колкото дете в първи клас
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).