Кети Гарби очарована от Бачковския манастир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 19.10.2007
3040
Гръцката мегазвезда Кети Гарби, която гостува за първи път в България преди броени дни, успя не само да зарадва с хитови песни феновете си в София и Свиленград, но и да посети някои исторически забележителности. Освен с невероятно добри впечатления от топлия прием изпълнителката на тоталния хит "Esena mono" си тръгна от нашата страна и със специален подарък - красиво изографисана икона.

Между двете участия на Кети Гарби екипът на импресарска агенция "Топ Шоу" бе организирал за нея живописна разходка до Бачковския манастир, който е вторият по големина в България. Талантливата певица сподели, че отдавна е чувала за красивата природа и множеството манастири в България. Тя остана безкрайно очарована от светата обител и призна, че посещението й там ще остане трайно в спомените й. Кети Гарби посети манастира заедно със своя съпруг - популярния в Гърция музикант и певец Дионисос Схинас и 8-годишния им син - Димитриус. Звездното семейство запалиха по една свещичка пред иконата на Света Богородица и си пожелаха дълги години здраве и щастлив съвместен живот.

Като специален подарък от екипа на импресарска агенция "Топ Шоу" Кети Гарби получи осветена икона на Дева Мария с пожелание за много здраве и творчески успехи. "Останах очарована от топлия прием в България. Не подозирах, че имам толкова много фенове във вашата страна Бях дълбоко трогната от прекрасната икона, която ми подариха от "Топ Шоу" и лично от господин Касъмов. Тя ще ми остане като спомен от първото ми посещение тук. Обещавам да я занеса в дома си и да я сложа на видно място.", сподели Кети Гарби броени часове преди да отлети за родната си страна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Есенните плодове и зеленчуци влияят и на настроението ни
Крум Савов проговори за закриването на телевизия "7/8" и Слави Тр...
При проблеми с кръвното, ето каква трябва да е закуската
Страшен инцидент в "Игри на волята" едва не завърши с голяма траг...
Ана Пападопулу партнира на Пенко Господинов в новия сериал "Трево...
Папи Ханс: Имам да обявя нещо голямо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).