Коко от "Фермата" сбъдва мечтата си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 11.06.2024
2494
Новодомец съвсем скоро ще бъде победителят от последния сезон на "Фермата“ Костадин Велков.

Коко ще се нанесе заедно със семейството си в двуетажна къща в столичния квартал "Надежда“ в края на лятото. Тогава се очаква ремонтът на новия дом на 4-членното семейство Велкови да приключи и то да се нанесе в мечтаното жилище.

Новината съобщи самият Коко, който упорито и целеустремено работи месеци наред по осъществяването на семейната мечта - на първия етаж да има просторен салон за красота, който да се управлява от неговата съпруга, а вторият да остане за щастливите родители и двете им дечица.

Мечтата започва да се сбъдва още преди Коко, да прекрачи прага на "Фермата", като купува стара двуетажна къща. След спечелване на формата паричната награда от 100 000 лв. удря сериозно рамо на Велков и му помага в реализиране на целта да я преобрази.

Печалбата Коко разпределя на три. Първата част е изграждане на салона за красота и основен ремонт на вече закупената къща в "Надежда“. Очакванията са до края на август или началото на септември всичко да бъде готово и семейство Велкови да отворят шампанското и да прережат лентичката.

Наесен, след кратка почивка, Велков запретва ръкави и с друга част от сумата започва, без да губи време, реставриране на наследствена къща, построена от дядото на Коко на 30 км. от Рилския манастир. Останалата, трета част от печалбата Коко ще задели за двете си дечица.

Коко е син е на известния, вече бивш футболист Антон Велков. Самият той печели Купата на България с екипа на "Славия" през 2018 година.

"Няма да забравя този ден. Съжалявам само, че поради множество контузии приключих с футбола, когато децата ми бяха прекалено малки и не успяха да видят моите успехи", казва Велков. Сега води футболен отбор към фондация за деца в риск. Прави го доброволно.

"Грабна ме идеята да помагам на деца в неравностойно положение. Те са в трудна ситуация, но са пленени от футбола. Опитвам се да ги науча на правила и дисциплина, които по една или друга причина им липсват. Много е труден и бавен целият процес, при някои дори невъзможен. Но аз не се отказвам и се боря докрай. И едно дете да съм успял да променя, е успех", казва Коко цитира "България Днес“. 

Парите си изкарва, като организира бизнес пътувания към немска туристическа агенция. Казва, че е късметлия. В семейството му царят любов и разбирателство.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6803):
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
20.06.2024 Трогателната история на Мат Лебланк и неговата дъщеря, която преобръща живота му
20.06.2024 Бен и Дженифър почиват разделени
Още новини от Любопитни новини:
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Любимката на народа идва в Пловдив
17-годишна ученичка от Пловдив с перфектни мерки и излъчване е на...
На морето: По цял ден се облизваха и вечер скачаха в леглото на н...
Предупредиха ни за магнитни бури
Любо Киров - милионер, само данъците му са 1,5 млн. лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).