ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Коледен венец, но много вкусен и за трапезата | ||||||
| ||||||
"Баба ми прави този пушен бекон и пармезан за мазане за партита и празнични събирания. За красива коледна презентация, украсете венеца от крема сирене със зелен магданоз и червени пимиенто.“ — споделя Лиза Картър. Необходими съставки 2 опаковки крема сирене, омекотено 1/2 чаша майонеза 1/3 чаша настърган пармезан 1/4 чаша нарязан зелен лук, по желание 10 ленти бекон, сварени и натрошени По желание: стръкчета италиански магданоз и нарязани на кубчета пимето Крекери асорти Упътвания В малка купа разбийте крема сиренето, майонезата, пармезана и по желание лука. Разбъркайте бекона. Покрийте и охладете за 1-2 часа. Обърнете малка купа в центъра на чиния за сервиране. Капнете сместа от крема сирене със заоблени супени лъжици около ръба на купата. Извадете купата. Гладка смес от крема сирене, като се оформя венец, пише tasteofhome.com. Украсете с магданоз и пимиенто по желание. Сервирайте с крекери. Хранителни факти 2 супени лъжици: 87 калории, 9 g мазнини (3 g наситени мазнини), 15 mg холестерол, 116 mg натрий, 0 въглехидрати (0 захари, 0 фибри), 2 g протеин. |
Още по темата: | общо новини по темата: 230 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Иво Сиромахов: За майкини най-важна е овчата баклава
17:19 / 24.12.2024
Известен пловдивски адвокат: Ще го търсим Веселин Маринов
08:17 / 25.12.2024
Започва се, ще има усложнения
12:44 / 24.12.2024
Един от най-големите български музиканти днес става на 72 години
10:29 / 24.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета