ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Колко часа сън са необходими на всяка зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:54 / 29.09.2024Коментари (0)526
©
За да се чувствате добре сутрин и през целия ден, е важно да си осигурявате необходимия брой часове сън. Някои хора се нуждаят от три-четири часа, за да възвърнат силите си, докато други имат нужда от поне 9 часа. Междувременно астролозите са сигурни, че това е свързано не само с тялото на всеки от нас, но и с датата на раждане. Ето от колко часа сън се нуждае всеки зодиакален знак:

 

Овен

Според астролога Овните не се нуждаят от много сън, за да се чувстват бодри. Дори ако предния ден представителите на знака са имали важно събитие (интервю за работа, презентация или среща), което им е отнело много енергия. Тези хора са късметлии: те имат таланта да не се тревожат за дреболии и бързо възстановяват силите си, пише Actualno.com.

Колко сън ви е необходим: 6,5 часа.

Телец

Хората Телец могат да натрупат сили чрез добра храна, спорт и положителни емоции. Така че сънят за тях е просто допълнителен фактор, който им помага да се чувстват добре.

В същото време за представителите на знака е важно да живеят по ясен график и да не злоупотребяват с почивката в леглото. В противен случай тези хора могат да свикнат с дългия сън, което ще се отрази зле на настроението и здравето им.

Колко трябва да спите: 7 часа.

Близнаци

Близнаците, като въздушен знак, се нуждаят от повече време за почивка, отколкото много други зодиакални знаци. Астрологът Джошуа Макгуайър съветва представителите на съзвездието да си лягат възможно най-рано.

"Тези хора са винаги в движение и изразходват огромно количество енергия за деня, те, подобно на децата, трябва да отделят поне осем часа за сън“, обяснява той.

Колко сън ви е необходим: 8 часа.

 

Рак

Джошуа Макгуайър смята, че Раците, като най-чувствителния знак от зодиака, трудно могат да заспят и да мислят за това, което им се е случило и дори на други хора през деня.

Също така настроението им и качеството на нощната почивка зависят от природни фактори: океанските приливи и отливи и фазите на Луната. При тази подредба е добре представителите на знака да спят поне девет часа (ако има такава възможност, разбира се).

 

Колко трябва да се спи: 9 часа.

Лъв

Според Джошуа Макгуайър Лъвовете за добро настроение трябва да спят за кратко, но на късчета. Това означава, че трябва да си лягат не само през нощта, но и през деня. Също така, като активни хора, които не могат да си представят живота си без развлечения, веднъж седмично или месечно могат да си лягат колкото си искат късно, за да могат на сутринта да си позволят да останат по-дълго в леглото.

Колко сън ви е необходим: 6,5 часа.

Дева

Хората от зодия Дева приемат времето си толкова сериозно, че може да е жалко да прекарат толкова много часове в сън. Важно е обаче представителите на този знак да вземат предвид факта, че работата и куп дела, с които най-често се натоварват, отнемат много сили и енергия.

Затова по съвет на астролога тези хора трябва да почиват през нощта поне седем часа. В противен случай през деня те просто ще бъдат непродуктивни.

Колко трябва да спите: 7 часа.

Везни

Везните под влиянието на планетата Венера много обичат да спят по-дълго, за което не бива да бъдат обвинявани. Именно по време на нощната почивка тези хора могат да се отпуснат и да забравят натрупаните проблеми или задачи.

Така че, за да бъдат балансирани през деня, представителите на знака трябва да бъдат в бездействие в продължение на около осем часа.

Колко сън е необходим: 8 часа.

Скорпион

Според Джошуа Макгуайър Скорпионите натрупват енергия по време на сън. Затова за тях е изключително важно да се наспиват добре и да отделят поне седем часа дневно за качествен сън.

Ако представителите на знака спят по-малко, скоро ще станат не само уморени, но и раздразнителни.

 

Колко трябва да спите: 7 часа.

Стрелец

Стрелците по-често спадат към совите, отколкото към чучулигите. Не всички представители на знака обаче имат работа, която им позволява да си лягат късно и да стават, когато си поискат. И въпреки това тези хора, притежаващи неудържима енергия, се заемат с важни дела почти от сутринта, като дават на нощната почивка много малко време.

И което е най-интересно, да се измъкнат от този график при представителите на знака не се получава. Ако разпознаете себе си в това описание, астрологът ви позволява да спите по девет часа през целия уикенд.

Колко ви е необходимо да спите: 9 часа.

Козирог

Козирозите, като най-земния знак от зодиака, са сигурни, че броят на часовете сън няма да реши проблемите им и няма да направи живота им по-добър. Затова е малко вероятно представителите на този знак да си позволят да мързелуват и да не стават от леглото повече от шест часа на ден.

В същото време астрологът смята, че осем и дори девет часа почивка биха могли да бъдат от полза за тези хора, но няма да ги убеди в това. "Козирозите са упорити и е малко вероятно да се вслушат в съвети“, казва Джошуа Макгуайър.

Колко сън трябва да си осигурите: 6 часа.

Водолей

Водолеите, в зависимост от обстоятелствата, са в състояние сами да изчислят количеството сън. Представителите на този знак, както никой друг, знаят колко време им е необходимо, за да възстановят силите и енергията си.

В този случай астрологът препоръчва на тези хора да спазват режима и да отделят точно седем часа за нощна почивка. Това е достатъчно, за да бъдат здрави и бодри.

Колко трябва да спите: 7 часа.

Риби

Астрологът е сигурен, че Рибите се намират в света на мечтите и илюзиите и за да се заземят, се нуждаят от ежедневна почивка. А ако отделят малко време на нощния сън, ще станат твърде разсеяни и мечтателни. А това няма да има най-добър ефект върху кариерата и живота им като цяло.

Колко сън ви е необходим: 9 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: