Концертът на ансамбъл "Игор Мойсеев" в Пловдив се отменя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:25 / 28.10.2011
1768
Продуцентска компания АРТ БГ съобщава, че концертите в Пловдив и Варна на Руски академичен ансамбъл "Игор Мойсеев", насрочени съответно за 19 и 21 ноември, се отменят.

Причината, която посочват от мениджмънта на ансамбъла, е промяна в тур графика на артистите. В София концертът ще се състои както е обявено - на 23 ноември в зала 1 на НДК от 20 ч.

Всички желаещи да върнат своите билети за концертите в Пловдив и Варна, могат да го направят на касите, откъдето са закупени - касата пред Община Пловдив, Дворец на културата и спорта и разпространителската мрежа на Eventim.

За всички притежатели на билети за "Игор Мойсеев"в Пловдив Продуцентска компания АРТ БГ и Посолството на руската федерация у нас ще подсигурят безплатен превоз до София и пропуск за концерта в зала 1 на НДК на 23 ноември.

Няколко автобуса ще потеглят на 23 ноември в 18 ч от централния вход на Международен панаир Пловдив. Пътниците ще бъдат допускани на борда на автобуса срещу представяне на билет за "Игор Мойсеев" в Пловдив, който ще важи и на входовете за зала 1 на НДК.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Жалко! Разводът официално е потвърден от едната страна
Доц. д-р Пламен Кръстев: При застудяване дозите на лекарствата за...
Българинът и компотите в мазата – традиция, и то с много плюсове
Големи стратегии тази вечер в "Игри на волята"
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).