Конкурс за млади художници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:50 / 30.03.2005
2610
Партия Демократи за силна България (ДСБ) обявява национален конкурс за плакат на тема "За силна България в обединена Европа", съобщиха от пресцентъра на ДСБ. Право на участия имат млади художници до 35-годишна възраст и редовни студенти по изобразително изкуство.
За художествени похвати и техника при изпълнението няма ограничение, ще се приема и дигитален печат. Работите трябва да са с формат 100х70 см и придружени със CD с изображението. Задължителни елементи: Лого на Демократи за силна България, запазен знак “Издигната дясна ръка, държаща факел”, уеб адрес – www.dsb.bg. Цвят – тъмно син (pantone 281). Възможно е ползване и на запазен шрифт на надписа "Демократи за силна България. Запазените знаци могат да се изтеглята на ДСБ www.dsb.bg.
Крайният сок за предаване на проектите е 20 април 2005 г., 17 часа. Проектът трябва да бъде доставен на ръка или изпратен в тубус на адрес: 1000 София, ул. Граф Игнатиев № 10A, Демократи за силна България (за конкурса за плакат).
За изпратените по пощата плакати важи датата на пощенското клеймо.
На обратната страна на плаката в горния десен ъгъл авторът трябва да напише четливо трите си имена, точен адрес, телефон, e-mail и дата на раждане (с което се удостоверява възрастта до 35 години) и ксерокопие от първа страница на студентска книжка (за удостоверяване на студентски права и ВУЗ – за студенти).
Липсата на някое от изброените изисквания ще доведе до дисквалификация, предупреждават организаторите.
В отделен плик авторът поставя декларация, написана собственоръчно и подписана, че идеята на плаката е негова и не е заимствана. Пликът се надписва с името на автора и се прикрепва към плаката.
Наградита са: 1-ва - 2000 лв., 2-ра – 1000 лв., 3-та – 300 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ергенка разкри пола на бебето по нестандартен начин
Анджелина си призна за новия мъж
bTV копира Nova, пуска предаване като "Пееш или лъжеш"
Зрители: Ясно е, че е нагласено, но този път прекалихте много
Почина победител от "Евровизия"
Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).