Кралска особа не се притеснява да носи щайги и да работи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:34 / 20.04.2024
17340
Пред каквито и тежки изпитания да те изправя животът, в някакъв момент ще се наложи да се върнеш към обичайните си задължения въпреки трудностите. Това важи не само за обикновените хора, но и за кралските особи.

А принц Уилям е пресният пример за последното. Въпреки трудните времена, които преживява със семейството си - баща му крал Чарлз и съпругата му Кейт Мидълтън се борят с рак, той отново се захвана с професионалните си ангажименти.

Вчера, 18 април, престолонаследникът на британския престол прекара между Съри и Лондон заедно с екип на Surplus to Supper - неправителствена организация, която се грижи да оползотворява остатъчна храна и да я превръща в ястия за нуждаещите се.

Уилям първо се включи в готвенето - като баща на три деца, той със сигурност има опит в кухнята. След това пък участва в пакетирането и товаренето на приготвяната храна на буса на организацията, съобщават Hello, цитирани от lifestyle.bg.

Заедно с още двама човека от Surplus to Supper принцът закара и раздаде приготвената с остатъчните продукти храна на нуждаещи се организации в Лондон като хранителни банки, училища, домове за социално слаби, приюти и религиозни организации.

Последният публичен ангажимент на принц Уилям беше на 19 март, когато беше в Шефийлд във връзка с проект за борба с бездомността. Два дни по-късно - на 22 март, съпругата му Кейт Мидълтън публично съобщи, че е диагностицирана с рак.

Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
24.06.2024 Още един член на британското кралско семейство е приет в болница
15.06.2024 Първа публична поява от месеци на Кейт Мидълтън
30.04.2024 Лекарите оптимисти за състоянието на крал Чарлз III
23.03.2024 Хари и Меган нарушиха мълчанието си за болестта на Кейт Мидълтън
22.03.2024 Панделиева: Обожавана от милиони по света излезе с усмивка и каза, че е болна от рак
22.03.2024 Тежък момент за кралското семейство: Кейт Мидълтън има рак
Още новини от Любопитни новини:
Популярна пловдивчанка показа уникална природа на 50 км от града
Почина носител на "Оскар"
Мика Стоичкова се омъжва?
Пловдивчанинът, предизвикал истински фурор в Капките, днес е рожд...
Дженифър Лопес се появи с изтормозен вид
Мария Илиева си навлече гнева на феновете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).