ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Легенда на рока: Обичам да се разхождам в Пловдив. За България имам голяма изненада
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 08.09.2024Коментари (1)25806
©
Ексклузивна среща с легендата на рока Джо Лин Търнър. Вокалистът завладя интернет пространството, след като сподели снимка как яде български биволски домат. Милиони фенове на вокалиста са видели снимката по целия свят. За любовта му към България и ще се премести ли да живее тук вокалиста на Rainbow и Deep Purple?

Той е легендарна рок икона, а България има специално място в сърцето му. Джо Лин Търнър не е просто бивш фронтмен на световноизвестни групи, а един от най-страстните почитатели на страната ни.

"Аз обичам България! Като съм на масата в България се чувствам у дома. Яж! Пробвай това, пробвай онова! Сипи си още вино! Абсолютно чувство на комфорт усещам. Удоволствие и любов", заяви в интервю за NOVA рок легендата. 

Именно българската трапеза спечели завинаги нюйоркчанина. Звездата сподели снимка в социалните мрежи на чиния с три големи парчета биволски домат. А под нея написа: "Това е изкуство! Това е преживяване! Адски хубаво е!" И препоръча на феновече да го опитат на всяка цена.

"Не очаквах да стане такъв хит. Около милион и половина хора са видели снимката, има хиляди, хиляди коментари. Наистина много хора говорят за тази снимка. Направо съм шокиран, но и приятно изненадан", посочва Търнър. 

"България има невероятни домати. Цялата ви продукция е уникална. Каквото се сетите. Но тези големи домати са върха - консистенцията, вкуса са всичко. И както обсъждахме колко много обичаме доматите, Мая, моята съпруга, ме снима с тях и каза нека да го публикуваме. Отговорих ѝ - разбира се, защо не. Но да предизвика чак толкова много реакции, не ми се вярваше", казва певецът. 

"Ракията е много добра. Обичам анасонови напитки, ликьори. Израснал съм с анасонови напитки, такава е италианската култура. Имал съм многобройни взаимоотношения с ракията. Силна е и се пробвам много да внимавам", допълва Търнър. 

Пак в социалните мрежи на няколко пъти се обяснява в любов на Варна и морето. Обича да ходи на разходки и в Пловдив. "Първата дума, която ми идва за България е топлина. Много топли хора, сърцати, приятелски настроени. Бил съм почти във всяка страна. В България като се размина с хората виждам как се усмихват. Вибрациите и чувствата, които усещам в България са уникални", твърди звездата.

За първи път ни идва на гости в началото на 80-те. От тогава е пял пред родна публика над 60 пъти и е пропътувал над 20 000 километра из България.

"Това, което ме впечатли най-много е природата. България има големи градове, но за нула време можеш да стигнеш до някоя планина, гора, езеера, реки. Просто е с много богата природа. Тогава усещах дивата свобода. Не мога да кажа кое ми е любимото място - от минералните извори, фермите, планините. Труден избор е. И това е друго, което харесвам в България. Ако се измориш от града - хващаш пътя. С Мая се замисляме дали да не си купим къща около морето. Дали ще е Бургас или даже малко по на юг. Ще си го ползваме като ваканционна вила. Там има всичко, от което можем да се нуждаем. А и цените са добри. Както обичам да казвам, цените са човешки. Рядкост е в тези времена", добави Търнър. 

Феновете на музиката на Deep Purple могат да избират между два концерта, посветени на рок легендата Джон Лорд

Но преди да се задомят в България, Търнър и семейството му са щастливи заедно в Беларус, откъдето е съпругата му. Преди няколко месеца, на 72 години, стана баща за втори път. Затова сега не смята да захваща с мащабни световни турнета. "Като започнем някое голямо турне се случва да забравя в коя страна съм. И с Rainbow и Deep Purple ми се е случвало. Веднъж се събудих в Япония и си нямах представа къде съм, чух някакви странни гласове пред хотелската ми стая. Не знаех къде съм. Идва ми в повече. Имам семейство и много обичам да прекарвам време с тях. Искам да ги видя как растат и просто да се насладя на живота", споделя рокаджията. 

Но българските фенове на рок звездата нямат поводи за притеснение. Защото много скоро отново ще чуят хитове катo “Dreaming" и “Back in Black" на живо.

"Трябва да кажа, че имам голяма изненада за България. Много ми е на сърцето и работя върху проект, който много ще ви изненада. Не мога да ви разкрия тайната", разкри Търнър. 

"Надявам се, че ще ми даде възможността да пея в много повече български градове и да раздам любовта си навсякъде. И ти го каза, имам страхотни фенове в България. Според мен страната ви е сред най-силните в rock and roll-а. И не само, музиката като цяло. В сърцето ви е и това е още една причина да харесвам България", посочи рок звездата.


Още по темата: общо новини по темата: 1825
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
16.09.2024 »
предишна страница [ 1/305 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.09.2024 г.
+1
 
 
Ето така се рекламира България. А не с чалга, салфетки, наргилета и пияни англичани. По вода газим, жадни ходим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: