Лейди Би самотна майка на 10-годишен син

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:02 / 07.09.2023
17257
Певицата Бойка Щерева, позната с артистичния си псевдоним Лейди Би, ще отбележи своето завръщане под светлините на прожекторите стъпвайки на голямата сцена в "Гласът на България“. В шоуто ексцентричната пазарджиклийка ще направи рестарт на певческата си кариера родом до набиращите популярност млади таланти.

Особено изненадващо за менторите Миро, Мария Илиева, Иван Лечев и Дара е да видят на кастингите "на тъмно“ спряганата за първата рап и ар енд би изпълнителка у нас, а също така и едно от лицата появили се на корицата на мъжката Библия Плейбой в златните му години на българския пазар. Този път тя иска да опровергае миналото си на разкрепостената и скандалната, заради което мнозина я сочеха с пръст и дори подценяваха като талант.

Днес брюнетката потвърждава разрушителното чувство.

"Това е болка за всеки талантлив изпълнител. Това е като да срежеш крилете на една птица и тя повече никога да не може да полети. Стабилен гръб трябва във всеки бизнес, за да се правят хубави продукции. 99 % е нужен – както финансов, така и като добри специалисти и умове в тази сфера, които да подкрепят талантливите. Не е просто да пръснеш едни пари, а трябва да е направено по правилния начин  - с подходящите музикални продуценти, текстописци, композитори“, казва Бойка.

В момента, почти навършила 44, тя продължава да гледа към голямата сцена, вече като по-зрял изпълнител, майка на 10-годишен син Крис, кръстен на името на певеца Крис Браун, и висшист не само с музикално образование – завършила е престижната Музикална консерватория в класа на Алис Боварян, но и с тапия за педагог, пише "Галерия".

Синът й Крис е плод на краткотрайна авантюра с по-младия от нея Валери, за когото певицата не е споделяла много. По-малко от две години след като Крис се ражда, младите родители се разделят заради несходство в характерите. Следват години, в които е сама, до появата на волейболиста Стойко Ненчев, част от отбора на "Хебър“, Пазарджик.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6968):
10.09.2024 12 години заедно, 4 деца, а любовта им е като по филмите
09.09.2024 Фаталната любов, която пленява сърцето на Мерил Стрийп, но свършва преди да е започнала
09.09.2024 Георги Тошев призна за Натали Трифонова, шефовете на bTV го спънали
07.09.2024 Бившият съпруг на Меган Маркъл, на когото тя разби сърцето, намери голямата си любов
07.09.2024 Майка на 3 деца и транссексуален напират за "Мис силикон"
07.09.2024 За отмъщение? Джей Ло се появи полугола на премиера
Още новини от Любопитни новини:
DJ Мартен не пускал чалга? Камелия не може, но Андреа може
Дичо се завърна не къде да е, а в D2
Стоичков показа, че е перфектен играч и с по-малки топки
Колко опасни са диспенсерите за вода
Дарина Павлова доста се поглези
Обрат: Не DJ Мартен, а приближен на Гришо забранил "Луда по тебе"...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).