Лили Иванова го закъса с роклите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:16 / 11.07.2024
5764
Докато изпълнителката бе в Шумен, изпрати един от мускулестите си гардове в София да й донесе спешно рокли от бутик на ул. "Съборна", който тя често посещава.

"Лили Иванова се обади на мениджъра, тъй като спешно й трябваше рокля в нейния размер. След петминутна консултация бяха подбрани две рокли и грижливо опакова за примата", разказаха от столичния бутик. Певицата се спря на черни минимодели от известния бранд "Баленсиага" - едната на стойност 3597 и другата за 3492 лв. Охраната дойде да ги вземе и след това ги достави на Лили в Шумен. 

Афинитетът на Лили към дизайнерските дрехи не е тайна за никого. В последните 20 години певицата, която винаги е блестяща със зашеметяващ и провокативен стил, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама подбира тоалетите си. Изпълнителката на "Детелини" и "Ветрове" доскоро пазаруваше само от чужбина, тъй като у нас не се срещаха предпочитаните от нея световни брандове. Известно е, че Лили е фен на някои от най-скъпите марки в цял свят. Сред любимите й дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена.

В същия ден грандамата на българската музика изнесе концерта на сцената на Летен театър в Шумен. Към този град Лили Иванова е заявявала не веднъж своето отношение, както и към паметта на Тодор Колев, с когото са били приятели, разкри мениджърът на примата Николай Недков. Традиция е Лили да посещава паметника на Тодор Колев след концертите си в Шумен и да оставя цветята, които е получила от почитателите си. 

Турнето на Лили Иванова след Шумен включваше концерти във Варна, Бургас и Пловдив, а наесен певицата ще посети Стара Загора, Плевен Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил и Сандански. Мениджърът й Николай Недков заяви също така, че Перник е новият град, включен в програмата на турнето. Концертът там ще бъде в деня на Перник - 19 октомври, в обновената спортна зала на града. 

По време на турнето си Лили Иванова винаги влага изключително старание и професионализъм във всеки детайл. От подбора на репертоара до сценичните тоалети всичко е прецизно обмислено и изпълнено с внимание към най-малките детайли. това е една от причините поради които тя остава толкова популярна и обичана сред публиката на България, пише Ретро.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2495):
18.10.2024 На състезание по бодибилдинг в Пловдив наш актьор спечели бронзов медал
18.10.2024 Родна телевизия загуби една от емблематичните си фигури
18.10.2024 Пловдивската Мис България се оплака от тормоз на психопат
18.10.2024 Царят на телевизионната халтура скоро ще има повод за огромна радост
18.10.2024 Купиха ли си Хари и Меган имот, за да получат "златна виза"?
18.10.2024 Водеща на bTV: Минах покрай един канал и си помислих дали да не се хвърля
Още новини от Любопитни новини:
Къци Вапцаров осиротя
"Неканените гости", които нападат дома ни през есента и как да ги...
Две жени са били при Лиъм Пейн преди да падне от балкона 
2025 ще мине под знака на Дървената змия, какво да очакваме?
Константин в болница след претърпян сериозен инцидент
Д-р Томова: Необходимо е дневният прием с храната да е 1200 милиг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).