ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Лили Иванова с нетърпение чакала да стане на 86
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 20.10.2024Коментари (0)1642
©
Лили Иванова не заспива преди 1-2 часа през нощта и задължително чете книга преди това. На тази възраст изглежда по този начин, пее така и има хъса благодарение на самоизграждането си. И не крие годините си - на 85 е, живот и здраве април ще стане на 86, разказва нейният импресарио и асистент Николай Недеков. Естествено е всички да остаряваме, но жени на 40 изглеждат пред нея като лелки, добавя най-близкият до звездата пред Петя Дикова тази сутрин по Би Ти Ви.. 

 

Той е с нея от 10 години, когато поканил екипа й да гостува в Шумен и на вечерята след концерта тя го попитала няма ли с организационните си качества да се премести в София. Започнал да помага с логистиката й следващата година и постепенно започнал да отговаря за всичко - вече 5 г.

Много лесно се работи с Лили Иванова, защото правилата са зададени, няма прищявки, доверява се на екипа си - всеки в ресора си, категоричен е той.

След всеки концерт Лили пита първо тях как се е справила. Тя никога не е доволна от себе си, ако се помислиш за звезда, си загубен, казва Николай. Нито веднъж не е попитала колко е спечелила, тя не знае след турнето колко остава като сума за нея. но музикантите й са най-високо платените за лайф в България, отсича организаторът. Тя сама повишава двойно на всяка година хонорарите на всеки един.

 

Фигурата на бащата е много важна в нейния живот, като малка е имала травма, че е бил вкаран в затвора от новата власт, само защото бил служител в общината. Заветът от него е да обича България. А Ванко Пеев - вторият й съпруг, е най-голямата й любов, казва Николай.

Лили Иванова си слага шапка на излизане от къщи и се шегува, че така никой няма да я познае. Но винаги има. На "Оборище" звездата живее от 50 години и цялата държава знае това, повечето хора са стъписани да я видят, но много уважителни, разказва още най-близкият й човек през последните години. Появяванията й обаче са изключителни, не можеш все пак да я срещнеш в магазина, затова и реакцията на хората е такава, добавя той. 

Дистанцирана е, може да разчита на много тесен кръг от хора и тя го е осъзнала отдавна, описва той как се общува Лили. Предателствата на доверието са най-големите в живота й, разказва Николай. Тя давала кредит на доверие, но после много често хората се главозамайвали. Няма претенции, а високи изисквания, не прощава лъжата.

 

Сред лъжите, които вървят за нея, е че поспивала следобед, дори в една гримьорна организаторите й приготвили легло, разказа още асистентът. А най-много във фолклора върви, че имала ужасен характер.  Забавен момент беше на едно частно събитие, когато собствениците на фирмата дойдоха да се снимат в гримьорната, застанаха обаче на 1 метър дистанция. Днес вече изяде един човек и е сита, може да се приближите, пошегувал се екипът на звездата. Самата Лили имала автохумор по темата.

Много обича вицове за себе си и като чуе нов, се обажда на екипа да го разкаже. Последният бил, че за 24 май ще връчат орден "Лили Иванова" на Стара планина, тя много се смяла, разкри още Недеков.

Всичко при нея е изградено интуитивно - режимът й, пътят, по който се става звезда. Тя е много наблюдателна. Слушала е Мария Косева как артикулира и е взела в самото начало дикцията от нея, дава той пример.

Големият концерт в София на Лили Иванова ще е на 14 декември в "Арена София", 80 души ще излязат с примата на сцената. Това ще е най-модерното досега шоу на звездата, в екипа е мениджър на Роби Уилямс, припомня "24 часа".


Още по темата: общо новини по темата: 2537
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
предишна страница [ 1/423 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Пожари 2024
Избори в САЩ
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: