Лошите новини около семейство Гущерови нямат край

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:28 / 07.07.2024
10348
Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от апартамента, който стопанисваха под аренда защото не са си плащали наема от няколко месеца. Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която доскоро обитаваше до столичния бул. "България", научи "Уикенд" от техни съседи.

Бившата плеймейтка и овалният довчерашен баровец вече не живеят в "Манастирски ливади", а са наели къща в полите на Витоша, но все още не е ясно как ще плащат наема, защото нямат почти никакви приходи.

Гущерова побърза да се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е пренесло в имота преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн публикуваха в социалните мрежи снимки от имота, който не е техен, а им е отдаден под наем. Бившата плеймейтка даде възможност на последователите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката на писа с големи букви "ДА".

Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше под наем. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, защото с фамилията живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й помага за децата, за да може щерка й да изпълнява съпружеските си задължения в леглото, както самата плеймейтка заяви, че е признателна на майка си, че благодарение на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.

"Уикенд" забеляза, че бившата любовница на Гонзо е започнала да рекламира в профила си в инстаграм - нещо, което до преди месец й беше забранено. "Хриси не ми дава да взимам пари за реклами, хваля само неща, от които съм доволна и той избира какво да пускам и промотирам", заяви преди време настоящата фалирала милионерска съпруга. Сега обаче, притиснати от безпаричие, Светлана е започнала да приема оферти от всякакво естество.

Както е известно, семейството профука всички пари на Добромир Гущеров, баща на Хриси и свекър на Светлана. От няколко месеца многодетното семейство е затънало в борчове и едвам покрива разходите си за храна. 7-челнната фамилия събира дори жълтите си стотинки, които после уедрява на машини за монети в супермаркетите, където "Уикенд" беше снимал Светлана и едно от децата й.

Припомняме, че преди месец бившата еротична моделка обвини бореца Кирил Терзиев в побой. Кирил, който се издържа лихварство, пък се оплака, че семейство Гущерови му дължат куп пари. Както по-рано писахме, бившите милионери имат наложени запори на всичките си фирми. От немотия Светлана започна да пуска в инстаграм по поне 3-4 реклами на ден и така да припечелва по някой лев. Гущерова дори пусна снимка, където хвали парфюми от 25 лева и стана за смях сред последователите си. Други обаче я оправдаха, че има да храни четири деца, майка и мъж, който хапва за трима.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2213):
05.10.2024 Омъжва се цели осем пъти за седем различни мъже, като има и седем развода
05.10.2024 Турски милионер развежда засукана водеща
05.10.2024 Джъстин Бийбър с шокираща изповед за наркотиците
05.10.2024 Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
05.10.2024 Днешното участие на Анелия по Нова телевизия се оказа тотал щета
05.10.2024 Дъщерята на Глория има нов, крие го
Още новини от Любопитни новини:
Димо: Роди ми се трета дъщеря по време на "Игри на волята"!
Моника Белучи си взе куче от развъдник в Пловдив
Грандиозен гаф на бТВ в "Стани богат"
Сузанита: Държах нож срещу майка ми
Славена Вътова вече официално е разведена
Биляна Гавазова най-после се омъжи


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).