Мадона триумфира на дългоочакваното си турне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:52 / 16.10.2023
2018
Поп-иконата Мадона откри дългоочакваното си турне Celebration ("Празненство") с пищен спектакъл в Лондон в събота вечер, пише Insider.

Стартът на турнето, първоначално обявен за юни тази година, бе отложен с три месеца поради здравословни проблеми на 65-годишната звезда. Тя прекара няколко дни в интензивно отделение с тежка бактериална инфекция, което сериозно уплаши нея, близките и феновете й.

Облечена в черно кимоно, Мадона откри концерта с "Nothing Really Matters" - хит от албума й "Ray of Light", издаден през 1998.

Зрелищният спектакъл бе разположен върху триетажна кръгла сцена. Фенове побързаха да направят сравнение със на сцената с форма на малка сватбена торта, на която Кралицата на попа изпълни "Like a Virgin" на наградите на MTV през 1984.

Технически затруднения със звука прекъснаха шоуто за момент, но това не уплаши изпълнителката. Мадона забавляваше публиката с истории от ранните дни на кариерата си.

Изпълнението си на "Live To Tell" тя посвети на свои приятели, изгубили борбата със СПИН. В това число са бившият й мениджър Мартин Бургойн и Фреди Меркюри от Queen.

Собствените си здравословни проблеми пък звездата отбеляза с изпълнение на хита на Глория Гейнор "I Will Survive".

Турнето "Празненство" е посветено на колосалната кариера на Мадона, обхващаща четири десетилетия. По време на изпълнението на "Like a Virgin", танцьорите пресъздаваха различни ери на иконата, включително култовата визия от турнето през 1990та "Blonde Ambition" и розовото трико от денс парчето "Hung up".

Изненадващо появяване на сцената направи 27-годишната дъщеря на Мадона - Лудрес, която оценяваше танцьорите на майка си по скала от 1 до 10.

Грандиозното шоу приключи с микс от хитове на звездата, а за финал Мадона държа реч по повод възрастовата и половата дискриминация в музикалната индустрия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6805):
03.07.2024 Мъжът на Роксана я спасил от фалит
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
22.06.2024 Любимата на Георги Блажев го зарадва с безценно парти в парка за рождения му ден
21.06.2024 Бившата жена на Джуди Халваджиян се омъжи за друг
Още новини от Любопитни новини:
Ендокринолог: Дългият сън в детската градина води до ранно затлъс...
Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъще...
Маги Сидерова се отправи към екзотичен остров с любимия
Д-р Ива Гаврилова: Тенът не е на мода
Адвокат от Пловдив: Анализите му са на ниво 5-6 клас от Спортното...
Рафи Бохосян за баща си: Отне ми време да разбера, че тази болка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).